WMP 10 beta unknown error

nikola987

Primećen član
Poruka
862
Od kako sam presao sa WMP 9 na 10 beta, vise nemogu da rezem audio i data cd-ove preko media playera. Kada pokusa iskoci mi poruka "Windows Media Player encountered an unknown error", na more informatin mi pokazuje ovo :
"0xC00D11CD: Unknown error
Windows Media Player encountered an unknown error. This can occur when another program or operating system component encounters a problem but does not communicate the nature of the problem to Windows Media Player.

Because this generic message can be displayed in a wide variety of circumstances, there is no single solution.

Error ID = 0xC00D11CD, Condition ID = 0x000000"
Molim vas za pomoc.

Taj Error znaci da WMP ne moze kopirati na CD. Mozda zato sto je CD-R ili CD-RW zauzet - sacekaj da zavrsi to sto radi pa pokusaj opet. Ili CD-R ili CD-RW nisu kompaktibilni - proveri da je drajv ispravno prikacen i da li si instalirao poslednje device drivers pa pokusaj ponovo. Da bi proverio da li je drajv kompaktibilan i downloaudovao najnovije device drivers pogledaj Windows Hardware Compatibility List na Microsoftovom Web sajtu

Andreavk:
Taj Error znaci da WMP ne moze kopirati na CD. Mozda zato sto je CD-R ili CD-RW zauzet - sacekaj da zavrsi to sto radi pa pokusaj opet. Ili CD-R ili CD-RW nisu kompaktibilni - proveri da je drajv ispravno prikacen i da li si instalirao poslednje device drivers pa pokusaj ponovo. Da bi proverio da li je drajv kompaktibilan i downloaudovao najnovije device drivers pogledaj Windows Hardware Compatibility List na Microsoftovom Web sajtu
Normalno sam rezao na WMP 9, rezac je ASUS CRW-5232AS, update-ovo sam filmware sa 1.0 na 1.01 i opet nista. Napominjem da mi se to desava samo u WMP 10, npr u Neru normalno rezem.

Ako malo prošvrljaš po forumima koji se bave software-om videćeš da ljudi ne preporučuju instalaciju software-a u probnim, tj. beta verzijama zbog mogućih bagova. Verovatno je u pitanju bagovita verzija koju Micro$oft i stavlja u download zbog isprobavanja i što bržeg izdavanja finalne verzije. Dakle, ako želiš da izigravaš pokusnog kunića ti i dalje instaliraj beta verzije, ali ti je moj savet da se malo strpiš.

Buz the way, kada se desetkom pregazi devetka WMP u registry bazi se ne upisuje string za moguću deinstalaciju i vraćanje na staro. Zato svako ko hoće da malo eksperimentiše neka prvo kreira restore point (važi za Win XP) i tek onda instalira desetku, pa ako krene naopako samo vrati devetku preko system restore.

Pozdrav Open Source Zajednici.

Back