Wizantiana?

U Grcku ti je najbolje da odes da radis na svoju ruku... Sednes lepo na voz, odlucis gde ces i ides od kafica do kafica i trazis.... I ovako i onako ces da radis na crno, a agencija ce ti samo uzeti vise para :)

pozdrav...ja sam bila u USA preko ovu agenciju i stvarno sve je islo po redu,,posle 5 meseci javila se porodica iz Turke a zivi u San Francisco...provela sam godinu dana tamo sto ne mogu da gi zaboravim jos sam u kontakt sa porodicom.Imala sam vreme da radim i da setam..kordidatorka je bila mnogo ljubazna na svaki 2 nedelje imali smo sastanak sa sve Au-pair upaznala sam drugarica is Srbije.Hvala ti wizantiana sto si mi pruzila tu priliku da vidim taj svet.

ima li neko pozitivno iskustvo sa wizantianom?
tj. da je relativno brzo dobio ponude, da je ispostovan ugovor itd...?
vec sam ih kontaktirala i poslala prijavu ali ne znam nikoga ko je preko njih radio kao au pair.... :confused:

ja bih radila negde u evropi preko leta npr spanija ili grcka.. preko wizantiane.. pa ako bilo ko ima bilo kakvu preporuku ili dobro ili lose iskustvo,recite..mislim da ne odem u belo roblje ili tako nesto :)))

Evo je adresa: http://www.wizantiana.co.rs/

Bilo bi dobro da se javi neko ko je isao u negde EU proslog leta da radi, pa da nam isprica svoja iskustva. Iskreno, ja bih isao na Maltu pre svega da usavrsim engleski i vidim zemlju, a plata manje-vise. Isao bih i u Spaniju, al sa tim jezikom ne stojim bas najbolje (zelim da ga naucim) pa ne verujem ni da bi mi engleski puno pomogao.

Back