Without pameti

nije 2kg je pms, veci nivo estrogena i vezana voda..tako to ide kod zena

kod nas adaptacija ide glatko
ja volim belu kuhinju sa puno kuhinjskih detalja - glavica belog luka na prozoru, neka osusena paprika, brasno u korpi na stolu i tako

Pogledajte prilog 375997

Pogledajte prilog 375998

Pogledajte prilog 375996

on voli lakirane frontove viskokog sjaja u kuhinji u crno tamno braon boji
i svako od nas ima to sto voli bez nervoze

Dive ovo izgleda kao lager. Nema pregleda.

Stvarno

Imala sam 7 slobodnih dana veliko spremanje i bacanje namještaja zbog globalnog renoviranja stavljanja novih podova itd.

Pakovanje kartona i pravljenje tornja od istih ostalo je još jedno krilo od regala u kojim se nalaze važne papire ima već dva dana da moljakam da to ubaci da se regal snosi u podrum ....

Posvađamo se oko tog da nikako neće da krene u akciju

Zatim se posvađamo oko boje za zidove imamo celu paletu od zelene , crvene ,plave pa do sivkaste nijanse i tople zemljane boje moja želja je da se ne kreči do plafona već da ostane 8-10 cm lufta koje će ostati u bijeloj boji samo je onako kroz zube reko " ti si draga umjetnik ti to i radi "

Od muke sam dobila 2 kg na vagi

Pa stvarno

Kako kod vas ide renoviranje misim jel sve glatko ili i u vaš ima čupavih momenata ?
ja trenurno neam para za renoviranje, štaviše nameravam da stavim stare stvari...i tako će da bude sve dok ne budem imao nešto malo novca da uradim prostor u minimalističkom stilu

u prevodu ne bi da radis:mrgreen:

Ne smeta meni rad nego sef, voli da komplikuje bez potrebe a kao sto rekoh jedino brat moze da ga ubedi u nesto.
Razlog sto mene ne interesuje vecina stvari u kuci je sto na nju gledam kao na privremeni smestaj gde nemam nameru da ulazem puno i nemam zelju da tu ostanem.
Da se pitam jedino u sta bih rado ulozio su 2 stapa dinamita da srusim celu kucu, sramota kako je napravljena.

Stvarno

Imala sam 7 slobodnih dana veliko spremanje i bacanje namještaja zbog globalnog renoviranja stavljanja novih podova itd.

Pakovanje kartona i pravljenje tornja od istih ostalo je još jedno krilo od regala u kojim se nalaze važne papire ima već dva dana da moljakam da to ubaci da se regal snosi u podrum ....

Posvađamo se oko tog da nikako neće da krene u akciju

Zatim se posvađamo oko boje za zidove imamo celu paletu od zelene , crvene ,plave pa do sivkaste nijanse i tople zemljane boje moja želja je da se ne kreči do plafona već da ostane 8-10 cm lufta koje će ostati u bijeloj boji samo je onako kroz zube reko " ti si draga umjetnik ti to i radi "

Od muke sam dobila 2 kg na vagi

Pa stvarno

Kako kod vas ide renoviranje misim jel sve glatko ili i u vaš ima čupavih momenata ?

Renoviranje je samo po sebi cupavo...stvari pobacane, sobe nefunkcionalne, majstori nepazljivi, boja od krecenja po skupom parketu, ivice nedovoljno precizne pa boja prelazi na ono drvo od parketa, ne dao bog da se menjaju cevi ili instalacije ili jos gore wc solja...ako je to jedino kupatilo u stanu...ja volim moj komoditet, da moze po principu "kljuc u ruke" a ti na odmoru pa kada se vratis samo da namestis stvari kako zelis - bilo bi sjajno...ali, na zalost, ne moze...jednom prilikom sam "pojela nokte" do jagodica razredjivacem koliko sam trljala boju sa parketa...

ja bih te stare presmirglala i prefarbala belom mat farbom
to je uvod u minimalizam
to sam uradila sa ovom komodom
12784261_10206940559731464_1692455238_n.jpg

Poslednja izmena:

Back