B Banedjokic Obećava Poruka 91 09.11.2020. u 16:53 - Windows #1 Jel ima windows 7 sa svi driveri da se instalira automacki ,kad se radi sistem Ako ima neko,nek mi posalje link,hvala puno
Jel ima windows 7 sa svi driveri da se instalira automacki ,kad se radi sistem Ako ima neko,nek mi posalje link,hvala puno
The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 09.11.2020. u 17:56 - Windows #3 Banedjokic: Jel ima windows 7 sa svi driveri da se instalira automacki ,kad se radi sistem Ako ima neko,nek mi posalje link,hvala puno Kliknite za proširenje... imas mali milion programa za to, a siguran sam i da neki torrent ima bas to sto ti trazis al nisam ispitivao ja imam win 10
Banedjokic: Jel ima windows 7 sa svi driveri da se instalira automacki ,kad se radi sistem Ako ima neko,nek mi posalje link,hvala puno Kliknite za proširenje... imas mali milion programa za to, a siguran sam i da neki torrent ima bas to sto ti trazis al nisam ispitivao ja imam win 10
picado Zainteresovan član Poruka 108 09.11.2020. u 20:26 - Windows #4 Banedjokic: Jel ima windows 7 sa svi driveri da se instalira automacki ,kad se radi sistem Ako ima neko,nek mi posalje link,hvala puno Kliknite za proširenje... Nema takav Windows jer nisu drajveri za svaku masinu isti ali imas na torentu drajvere za vecinu masina u jednom programu. Snappy Driver Installer Origin 1.7.1.721 Snappy Driver Installer R2009
Banedjokic: Jel ima windows 7 sa svi driveri da se instalira automacki ,kad se radi sistem Ako ima neko,nek mi posalje link,hvala puno Kliknite za proširenje... Nema takav Windows jer nisu drajveri za svaku masinu isti ali imas na torentu drajvere za vecinu masina u jednom programu. Snappy Driver Installer Origin 1.7.1.721 Snappy Driver Installer R2009