Windows XP

1) nisu uopšte morali menjati os zbog hardvera - jes čuo da su drajveri nevezani za os?
-- win xp x64 ima sve što je trebalo
-- stalno menjaju juzer interfejs - prave debila od korisnika (sva sreća pa postoji "classic shell")
suština zašto su morali promenuti os - da bi špijunirali (tj skupljali podatke) o korisniku

2) ček pa ako prodaju polusoftver što im se ne plaća onda "polu" nego celo?
suština je da ako vam je apdejt otvoren to je kanal za špijunažu računara

3) aa znači treba da se siluje korisnik sa novim hardverom
-- problem je što te softveraše niko ne reguliše - divljaju kako hoće - ali nadam se da će se uskoro države opametiti i ograničiti ih!
evo primera kako divljaju:
softver ansys košta oko 60 000 eura /god, izlazi svake godine novi i sve je gori sa sve više bagova i ui je nepodnošljiviji, ne daju ti da kada kupiš onda si vlasnik doveka već samo godinu dana!! kakva banda!
Udružena softversko hardverska kriminalna organizacija! Polako se to stabilizuje! Sve je manje privatnih korisnika Windowsa, raja masovno koristi prenosna gofanca... Ostaje Mikrosoftu da se nateže sa firmama koje to masovnije još koriste....

Сем тога, ти се залажеш за укидање интернета или само WiFi-ja?
Да ти кажем, све то зрачи и да сам на твом месту, ја би сву електронику избацио. Петролејка је закон и смедеревац!
Било нам је 100 пута боље без интернета и тих сатанских изума.

Jašta,detinjstvo u igranju i napolju stalno.Tinejdžerski dani u društvu lepih devojaka.Kada sam se zaposlio druženje sa društvom van radnog vremena i sa svojim društvom,normalno.Oženio se,došlo prvo dete,igranje sa detetom,pa drugo dete.To je nezaboravno.Nije me interesovao ni fiksni telefon,a kamoli mobilni.

Реално, ништа посебно није унапређено од XP и Office 2003.

Jašta,detinjstvo u igranju i napolju stalno.Tinejdžerski dani u društvu lepih devojaka.Kada sam se zaposlio druženje sa društvom van radnog vremena i sa svojim društvom,normalno.Oženio se,došlo prvo dete,igranje sa detetom,pa drugo dete.To je nezaboravno.Nije me interesovao ni fiksni telefon,a kamoli mobilni.
Први брак, прва туча са женом, први развод...

Pozdrav,
Imam problem, hocu da instaliram windows xp kao dualboot ali kada udjem u setup install dugme ne radi. Probao sam na flesh ali kaze da ne prepoznaje sistem

Pogledajte prilog 1042781
Problem sa win XP je sto nema drajvere sa nove HDD. To znaci da moras pronaci verziju win XP koja podrzava nove HDD - (SATA). Prvo moras instalirati stari operativni sistem ( XP). Nakon toga instaliras novi operativni sistem.

Back