Windows XP: Problem sa mišem

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
264.764
Problem je što tokom rada na navedenom operativnom sistemu kursor "zakuca".
Znači kada pomeram kursor po ekranu nakon nekog vremena kuror prestane da se pomera iako ja pomeram miš. Nakon neragovanja na pokret koji sam načinio kursor počinje da se pomera u odnosu kakav ja napravim pokret.

Koristim Logitech USB miš koji sam kupio u novembru prethodne godine.
Konstatovao sam da miš nije pokvaren zato što ga koristim na drugom kompjuteru na kojem je instaliran Windows 7 te na njemu nema problema nereagovanja na pokret.

Molim Vas da mi pomognete da rešim problem.

verovatno usb drajveri nisu bas dobri

stari je to win a novi usb

ВЕРОВАТНО ...пишеш ...ГЛУПОСТИ...:hehe:

Управо комп са кога се јављам има ...XP-SP3...и сви мишеви које сам имао до сада и овај садашњи ...A4TECH..." раде ко блесави "...:D:D:D

Можда ме се :sad2: плаше :sad2:

- - - - - - - - - -

Пробај миша на неком другом усб прикључку...:think: ...можда на том ..који најчешће користиш - нема добар →← контакт...;)

Може да зеза и реп ;) тамо где де највише савија...одмах на улазу у миш...:lol:

Који ...Logitech USB...миш имаш - модел?

ВЕРОВАТНО ...пишеш ...ГЛУПОСТИ...:hehe:

Управо комп са кога се јављам има ...XP-SP3...и сви мишеви које сам имао до сада и овај садашњи ...A4TECH..." раде ко блесави "...:D:D:D

Можда ме се :sad2: плаше :sad2:

- - - - - - - - - -

Пробај миша на неком другом усб прикључку...:think: ...можда на том ..који најчешће користиш - нема добар →← контакт...;)

Може да зеза и реп ;) тамо где де највише савија...одмах на улазу у миш...:lol:

Који ...Logitech USB...миш имаш - модел?

znas li da ima vise verzija usb-a

mozda je mis usb3 a drajveri su usb2

mozda i lupam

desava se i da se drajver osteti, pa i kad je radio dobro , pri nekom brisanju ccleaner-om ili antivirusom

Problem je što tokom rada na navedenom operativnom sistemu kursor "zakuca".
Znači kada pomeram kursor po ekranu nakon nekog vremena kuror prestane da se pomera iako ja pomeram miš. Nakon neragovanja na pokret koji sam načinio kursor počinje da se pomera u odnosu kakav ja napravim pokret.

Koristim Logitech USB miš koji sam kupio u novembru prethodne godine.
Konstatovao sam da miš nije pokvaren zato što ga koristim na drugom kompjuteru na kojem je instaliran Windows 7 te na njemu nema problema nereagovanja na pokret.

Molim Vas da mi pomognete da rešim problem.
Ugasi komp,pa prebaci misa u drugi USB port,pa ga onda upali da vidimo sta ce se desiti.

Pozdrav dragi moji forumaši.
Svima Vam hvala što ste mi pomogli u rešavanju navedenog problema.

Problem sam rešio na sledeći način:
1. miša sam uključio u isti USB port (sa prednje strane kompjutera) u koji sam uključivao miša
2. U Device Manager-u sam deinstalirao miša
3. isključio miša iz USB porta
4. uključio miša u USB port pored porta za ETH kabl

Evo sada miš odlično radi i ne zakucava.

Naime, Windows XP sam instalirao u decembru i nisam ga koristio tako da nije problem sa virusima.

Back