Windows movie maker - problem

Arhimedes

Veoma poznat
Poruka
14.988
U Windows 8 pro prilikom pokušaja da pokrenem movie maker izbacuje mi se sledeće:
259203_tmb_170244141_Capture.PNG

Iako mi se minimalni za njegovo pokretanje kao ni konfiguracija računara nisu ni u čemu promenile, odnosno sve je potpuno isto kao i kada sam Movie maker bez problema koristio u OS windows 7 ultimate.

Pozdrav! i meni se pojavljuje isto obavestenje... probala sam da deinstaliram novu verziju Movie Maker-a 2012 i da vratim na 2011 ali ni posle toga ne radi. Jedino ostaje da mi graficka vise ne podrzava movie maker... mene zanima kako mogu to da proverim i eventualno update-ujem graficku? da li to mogu sama da uradim (ne razumem se bas u to) i da li postoji mogucnost da se zezne nesto i da kasnije mi nista drugo ne radi? hvala puno

Pozdrav! i meni se pojavljuje isto obavestenje... probala sam da deinstaliram novu verziju Movie Maker-a 2012 i da vratim na 2011 ali ni posle toga ne radi. Jedino ostaje da mi graficka vise ne podrzava movie maker... mene zanima kako mogu to da proverim i eventualno update-ujem graficku? da li to mogu sama da uradim (ne razumem se bas u to) i da li postoji mogucnost da se zezne nesto i da kasnije mi nista drugo ne radi? hvala puno
Pročitaj sledeće:
http://windows.microsoft.com/sr-latn-rs/windows-live/movie-maker-system-requirements-ui

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/get-movie-maker-download

Imam cudne probleme sa Movie Makerom, koji sam skinuo sa www.windows-movie-maker.org.
Cuo sam da ljudi dosta rade sa njim i da se dobar i jednostavan ali se meni pojavio neki cudan problem sa slikama.
Naime, kada god ubacim sliku u video i pustim snimak on prikaze samo crni ekran, muzika ide, a umesto same slike on stavi samo naslov te slike u zaglavlje crnog ekrana.
Ako stavim i vise slika, on menja naslove tih slika gore na crnom ekranu ali ih ne prikazuje.
Imam neki utisak da sam negde kliknuo 'Ok' gde nisam trebao, kada sam trazio opciju za ubacivanje titlova u video, ali sada ne mogu da nadjem ni gde bih ni sta trebao da kliknem da to ispravim.
Probao sam i sa deinstalacijom i reinstalacijom no problem ostaje isti!
Any help? Anyone? :(

Back