windows media player

• Začetnik teme Začetnik teme ttihi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ttihi

Početnik
Poruka
13
Imam problem.Windows media pleyer ne mogu da deinstaliram jer ga nemam nigde u opciji kontrolni panel,a imam problem jer mi se slike koje sam preneo sa mobilnog telefona i sa foto aparata prebacuju u plejer i ne mogu nikako da ih izbrisem iz plejera pa sam zato hteo da ga deinstaliram i da instaliram novi.Inace nisam poznavaoc racunara pa mozda lupam pa bih zamolio nekog da mi pomogne i objasni bar kako da izbrisem slike jer kada klikamna delete on duplira sliku a ne izbise je.Hvala unapred

Koji OS je windows 7?

Idi u paticiju u koj ti je instaliran windows udji u program files i tamo nadje folder winndows media playaer udji i ima tu uninstall winmediaplayer!

Inace sa telefona prebacujes preko blututa ili usb-a?

Trebao bi d aih namestis opciju da ti prebacuje na desktop pa ih posle stavi gde hoces!

P,S u mdeia playeru klikni desni klik na sliku i klikni dole opciju open file location i onda ti otvori gde se slika nalazi!

Imam problem.Windows media pleyer ne mogu da deinstaliram jer ga nemam nigde u opciji kontrolni panel,a imam problem jer mi se slike koje sam preneo sa mobilnog telefona i sa foto aparata prebacuju u plejer i ne mogu nikako da ih izbrisem iz plejera pa sam zato hteo da ga deinstaliram i da instaliram novi.Inace nisam poznavaoc racunara pa mozda lupam pa bih zamolio nekog da mi pomogne i objasni bar kako da izbrisem slike jer kada klikamna delete on duplira sliku a ne izbise je.Hvala unapred

A jesi probao preko Control Panel > Add or Remove Programs > Add/Remove Windows Components ?

Back