Windows media player problem

Elem, nedavno sam uz pomoć članova sa ovog foruma, uspela da poskidam kodeke i da mi napokon proradi mkw fajl....i HVALA im. i radilo je sve ekstra, bez problema ikakvih.. medjutim od bukvalno pre tri dana šta god pokušala da skinem,filmove, uopšteno, skidala sam i neke spotove da bih proverila....u kojem god playeru da pustim, snimak uvek kasni za tonom .... do sad mi se to nije dešavalo, kontala sam da je u pitanju možda greška na videu ,ali ipak nije.... Šta tu mogu da uradm? Da li se nešto možda pobrkalo u kompu.....? :confused:

jer, kao što rekoh proradio je i mkw file, plus naravno avi i ostali, a sada sve radi a ništa baš kakko treba.... svuda je pomalo usporen snimak, dovoljno da se titl ne poklapa... kad uključim film , radi možda minut-dva kako treba i onda uspori.... Šta to može biti....? samo jednom je snimak išao kako treba ali je zato ton kasnio.... uf... o čemu se radi... ? Pomagajte, u fazi sam sređivanja sistema.....takoreći...:confused:

Hvala unapred...

Nisam nikad reinstalirala....
Duže vreme tražim po netu infomacije, da instaliram Windows 7 , ali nisam sigurna da li uopšte imam dovoljno memorije na disku i ostale stvari.... Kako uopšte da proverim koju vverziju tih svih džidžabidža imam...?

Back