Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pozdrav nakon reinstalacije Windows XP windows media player ne moze da ocitava MP4 a MP3 ocitava normalno bez problema,imam dosta muzickih spotova a ne mogu ih gledati.HELP
Elem, nedavno sam uz pomoć članova sa ovog foruma, uspela da poskidam kodeke i da mi napokon proradi mkw fajl....i HVALA im. i radilo je sve ekstra, bez problema ikakvih.. medjutim od bukvalno pre tri dana šta god pokušala da skinem,filmove, uopšteno, skidala sam i neke spotove da bih proverila....u kojem god playeru da pustim, snimak uvek kasni za tonom .... do sad mi se to nije dešavalo, kontala sam da je u pitanju možda greška na videu ,ali ipak nije.... Šta tu mogu da uradm? Da li se nešto možda pobrkalo u kompu.....?
jer, kao što rekoh proradio je i mkw file, plus naravno avi i ostali, a sada sve radi a ništa baš kakko treba.... svuda je pomalo usporen snimak, dovoljno da se titl ne poklapa... kad uključim film , radi možda minut-dva kako treba i onda uspori.... Šta to može biti....? samo jednom je snimak išao kako treba ali je zato ton kasnio.... uf... o čemu se radi... ? Pomagajte, u fazi sam sređivanja sistema.....takoreći...
Kada si zadnji puta reinstalirala Windows. Koristiš li neki program za održavanje računara, npr. CCleaner....?
Instaliraj CCleaner, instaliraj Temp File Cleaner 4.4.0 pa i sa njim malo pročešljaj Windows....
Nisam nikad reinstalirala....
Duže vreme tražim po netu infomacije, da instaliram Windows 7 , ali nisam sigurna da li uopšte imam dovoljno memorije na disku i ostale stvari.... Kako uopšte da proverim koju vverziju tih svih džidžabidža imam...?
4CPU 3.00 GHz
1.87 gb RAM memorije... ako sam dobro videla...
gde da vidim procesor?
Moram sve da znam , da vidim da li je sposoban da instalira verziju 7 uopšte...
4CPU 3.00 GHz
1.87 gb RAM memorije... ako sam dobro videla...
gde da vidim procesor?
Moram sve da znam , da vidim da li je sposoban da instalira verziju 7 uopšte...