I
ika101
Gost
LJudi dali neko zna koliko kosta originalni WINDOVS
PAKET.
PAKET.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lima:Win XP Professional- 350E
Win XP Home Edition- 290E
E posto nam je AxeZ toliko pametan sacekacemo da napravi svoju verziju O.S.-a koja ce biti savrsena i nece kostati nista pa AxeZ napred ceka se tvoj besplatni i savrseni O.S.AxeZ:Koliko god da je ne vredi toliko!
Zaboravi da se ulogujem...AxeZ ovo ti je od mene i kusur za motikeAnonymous:E posto nam je AxeZ toliko pametan sacekacemo da napravi svoju verziju O.S.-a koja ce biti savrsena i nece kostati nista pa AxeZ napred ceka se tvoj besplatni i savrseni O.S.AxeZ:Koliko god da je ne vredi toliko!![]()
Red_Zmaja:Zaboravi da se ulogujem...AxeZ ovo ti je od mene i kusur za motikeAnonymous:E posto nam je AxeZ toliko pametan sacekacemo da napravi svoju verziju O.S.-a koja ce biti savrsena i nece kostati nista pa AxeZ napred ceka se tvoj besplatni i savrseni O.S.AxeZ:Koliko god da je ne vredi toliko!![]()
![]()
nadam se da ce da ti naplate Linux posto je to jedina rec koju znas ali ajde sta cemo kad se nema vremena za ucenje pored kopanja..........AxeZ:Red_Zmaja:Zaboravi da se ulogujem...AxeZ ovo ti je od mene i kusur za motikeAnonymous:E posto nam je AxeZ toliko pametan sacekacemo da napravi svoju verziju O.S.-a koja ce biti savrsena i nece kostati nista pa AxeZ napred ceka se tvoj besplatni i savrseni O.S.AxeZ:Koliko god da je ne vredi toliko!![]()
![]()
Ne pada mi na pamet da izmisljam toplu vodu pored zivog Linuxa i FreeBSD-a.
A sto se tice motike, imas ti jos mnogo da kopas.
Red_Zmaja:nadam se da ce da ti naplate Linux posto je to jedina rec koju znas ali ajde sta cemo kad se nema vremena za ucenje pored kopanja..........![]()
I svaki put kad pomenes Linux da mi das jednu tvoju motiku posto moje ne rade.........
Stas zajebano je kad covek motiku zameni kompom. c c c c ne bi trebalo to da radis trebao bi da se vratis motici nema leba bez motike bar za tebe AxezAxeZ:Red_Zmaja:nadam se da ce da ti naplate Linux posto je to jedina rec koju znas ali ajde sta cemo kad se nema vremena za ucenje pored kopanja..........![]()
Pa ne znam samo ko ce to da mi naplati protiv moje volje...
U krajnjem slucaju napravicu svoj Linux...
I svaki put kad pomenes Linux da mi das jednu tvoju motiku posto moje ne rade.........
Naravno, samo kazi i dobices....meni vec odavno ne trebaju motike nego samo stoje i skupljaju prasinu. Bolje da ih ti pametno iskoristis...![]()