Windows is not geniune 7601

icedemon

Početnik
Poruka
21
Ok ja sam pokusao da uradim sve kako je pisalo na nekim stranicama (tj. da odem u cmd i da upisem SLMGR /REARM). Nije prvi put da mi se javlja ovaj problem, javljao se i ranije ali sam sa tom komandom uspeo da ga resim. Pre 2-3 meseca se pojavio, posto nisam koristio komp za igrice ili nesto drugo nisam ni obracao paznju (jer me boli **** za pozadinu) ali kad sam usao danas u igricu primetio sam jedno 20-30 fps-a manje u igri (ranije sam imao bar 60 konstanto). Kako da resim problem, jer ne mogu da reinstaliram windows (imam previse podataka koje nmg na fles/cd/upload)? Naravno da necu da kupim original...Hvala unapred :worth: :worth: :)

Poslednja izmena:
Moras aktivirati Windows.Treba ti Torrent da bi skinuo ovaj program i pre aktivacije iskljuci AV,a miran si do sledeceg podizanja OS-a:https://torrentproject.se/b5c574dc0128d99f0c493ba6b988b9b071a9f5a9/Windows-Loader-2.2.2-By-DAZ-+-WAT-Fix-torrent.html.Ako nece sa torrenta,onda probaj magnet link.Posle aktivacije restartuj komp ili lap vec sta imas i aktiviraj AV i teraj bez problema.

Ja ne mogu da verujem na svaku poruku za godinu 1/2 koliko sam ovde ti si mi odg i kao i uvek pomognes HVALA PUNOOOOO :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth:

Back