Probao sam da instaliram Need for Speed Hot Pursuit i GTA4 na OS windows 7 ultimate i pokazuje mi da mu fali win32...cuo sam da na ultimate moze da rade sve igice koje traze win 32...dal je to tacno? PES 2012 radi perfektno nema nikakvih problem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hebeš komp ako je to novo neko ti prodao matore deloveKomp nema ni mesec dana kako je kupljen nisam kuci da bi ti poslao sliku konfiguracije,ali imam ovde na papiru tu konfiguraciiju
AMD Athlon II X3 435 2.9GHz
MSI GF615M-P33
4GB DDR3
nVIDIA GeForce 430GT 1GB
DDR3
1TB SATA II
DVD+RW DL
KME CX5B56 500W
komp je savrsen i sljaka extra,ali zato to zajebava pri instalacijinisam probao preko combitality moda-a,ali cu da pokusam kad dodjem kuci.
hebeš komp ako je to novo neko ti prodao matore delove
ko nogom da ga je sklapao
Meni GTA 4 radi bez problema na win7 x64.
Ja ne znam ni dal bi mi rado...posto nece da ga instalira...tacnije nece ni da krene instalaciju.
bez uvrede -aliNe znam ja dal je nogama sklapao ili rukama...ja znam da je sve novo i ok.
ih merkam ja jaču poodavno ali pošto sam ovu moju hd 5670 nabavio nema mesec dana i sa njom prošao crysis2 na wery high a da igra nije štucnula a moj procesor je 2 generacije iza njegovog , sledeća koju budem uzimao je neka iz jača od 5770 jer između te i ove moje postoji ceo jedan jaz u kvalitetu , inače ta tvoja 5450 je u rangu njegove 430 dok je ova moja nešto jača od 9800 ili 240gt. , inače sada prvo merkam phenom IIx4 955be , sada kada krenu buldozeri u maloprodaju njihova cena ce da padne na 60-tak evra pa ce biti dostupniji , tašto baš taj jer moja stara matična ploča ima podršku do-nje , a posle nje menjam matičnu ploču za neku iz 890 serije najmanje i sve selim na nju.snejks aj ne zajebavaj decka nego mu pokloni tvoju graficku tebi je verovatno dosadila i merkas jacu,ja imam "novu" 5450HD,svi znaju kako je to dobra gejmerska karta,nema sta ne tera,tera wallpaper na deskopu,slide show,packman-a,ludilo
kad bi napisao da igram mafiju2 i crysis2 ne bi mi niko verovao
@MI_Ilic
Sta ti tacno izbacuje kada instaliras igru,32bitni programi/igre rade bez problema na 64bitnom sistemu,ili je nesto do igre ili neka sitnica koja se update-om resava
ja sam instalirao gta4 bez problema na win7 ultimate /64,fora je sto me je smorila nakon pola sata i obrisao sam je![]()