Windows 7 legalna probna verzija?

Nije mu je trial verzija to mu je win provalio da je nelegalna verzija win ima lekic i za to :per:

A za trial sn pise imate rok npr 90 dana da aktivirate win mada sam moj win 7 terao godinu i nesto dana sa trial sn-om :mrgreen: dok nisam dobio od druga normalnu verziju kupljenu u prodavnici it tehnologija :cool:
Nije zato sto je probao da ubaci neki kljuc i nije uspelo.Inace mu opet pise u My Computer-u,pa desni klik na prazno i propertis i u donjem uglu pise za koliko vremena treba da kupi kljuc iliti serijski broj.Inace i Win. koji je skinut sa torrentom je legalan,samo ako nije registrovan krekom ili patchom.

Poslednja izmena:
Na ovo sam vec naisao druze, ne rade vise ovi linkovi, sad nudi samo 8. 8.1 i 10 -.-

Zato pisem ovde u nadi da neko zna gde ima mozda jos neki da se skine da sljaka , ili da mozda neko ima na cd-u, i to bi mi znacilo
Ја сам имао ДВД са тиме, али сам бацио, неможе више да се инсталира, неће ниједан комп да прихвати такву инсталацију.

Једино ко има купљен оргинал ОЕМ Виндовс 7. И ако случајно прихвати комп инсталацију.

Poslednja izmena:
Ја сам имао ДВД са тиме, али сам бацио, неможе више да се инсталира, неће ниједан комп да прихвати такву инсталацију.

Једино ко има купљен оргинал ОЕМ Виндовс 7. И ако случајно прихвати комп инсталацију.

Hmmmm... nešto si pogrešio...

Скинеш било коју верзију седмице, препорука ултимате. Нека ти иде у триал моду пар дана док ти не одради упдате. Кад ти систем буде ажуриран, скинеш лоадер и претвориш га у пирата. Блокираш упдате и то је то. Мада, можеш ставити упдате али да пазиш да ти не инсталира програм који испитује лиценцу. Но, ја мислим да ће седмица бити ускоро пуштена низ воду али ја се ње не бих одрекао никад. Најбољи систем од микрософта. Микрософту је сад битна десетка а за седмицу их боли уво. Кад би хп средили да буде модернији, који би то сеес био, ју :D

krekovane windows nemoj da skidas jer ubacuju malware, pa instaliras na svom kompu malware. ja imam na dvd windows 7 enterprise sa rokom da se aktivira za 30 ili 90 dana ali sad pise da je aktiviran, na mom laptopu.
ne mogu da se setim odakle sam skinuo file pa narezao... ali znam da sam se namucio da nadjem jer microsoft nudi samo 8 i 10.

Back