windows 2000

Poruka
19.456
nasao sam u kuci windows 2000 original, neotpakovan (stoji ko zna od kad). hteo bih nostalgije radi da instaliram taj OS na asusov lap top novije generacije tako da bude win 2000 i win 7 . da se ne bih cimao bez razloga, moje je pitanje da li win 2000 ima drajvere za novije uredjaje :)

nasao sam u kuci windows 2000 original, neotpakovan (stoji ko zna od kad). hteo bih nostalgije radi da instaliram taj OS na asusov lap top novije generacije tako da bude win 2000 i win 7 . da se ne bih cimao bez razloga, moje je pitanje da li win 2000 ima drajvere za novije uredjaje :)

Ne verujem da ima ali mislim da će većina raditi.
2000 je izašao 2000. a XP 2001. :lol:

pominju samo 7,8 i 10...
Предпостављао сам... :)

Више се неможе инсталирати ни ХР на новијим рачунарима, а камоли 2000 и 98, који су одавно елиминисани. :)

Скоро сам код једног друга видео, показао ми је да још чува стари комп са инсталираном 98СЕ, и то још све ради беспрекорно, што ме пријатно изненадило... :lol:

98 растура, штета што нису тај ОС унапредили о ставили да ради и даље... :)

Ko zna dal imaju drajveri za taj lap posto ti je mator win bolje taj win 2000 instaliraj na virtuelnu masinu nego da se nerviras sto nece da radi pre svega i da odes na web pola toga nece da ti radi kako treba youtube mozda radi ali sa matorim adobe flash playerom 9 ali ima da se buni da predjes na moderniji browser tako batali instalaciju na lap

Царе у питању је комбинација маторе верзије виндовса и нова машина а не обрнуто... :hahaha:
Па држим се нивоа, стила теме, затој ја тој такоц.... :lol:

Он нама нуди да туримо јаје у флашу, а ја њему флашу у јаје...:manikir:

А знаш да може ладно јаје у флашу... :)

Back