Windows 10 -update sam instalirao windows 10 preko windows 7

snejks

Elita
Poruka
18.285
Da se meni nije desilo ja bih piscu ovih redova rekao da laže , i to juče.
Malkice sam popizdio , tj malo više . ,
Samo me je posle instalacije sačekala poruka da li prihvatam uslove instalacije win10 šta sam ja odbio i on je onda pola sata vraćao win7.
Da mi se to više ne bi desilo skinuo sam sa neta program koji je rešio moj problem a zove se
GWX control panel
sada više nema dosadne ikonice za win 10 niti njenih iskačućih prozora.

Samo me je posle instalacije sačekala poruka da li prihvatam uslove instalacije win10 šta sam ja odbio i on je onda pola sata vraćao win7.
Da mi se to više ne bi desilo skinuo sam sa neta program koji je rešio moj problem a zove se
GWX control panel

Ček, ak sam dobro skužio, instalirao si Win10, a znao si da ga nećeš prihvatiti? :think: Zašto si ga uopće instalirao? :think: Pa win10 ima opciju vraćanja na prijašnji OS u roku od mjesec dana (čini mi se)...

GWX control panel
I ja sam to radio,samo sa 8-ce.Rekao sam,ako budem hteo,samo cista instalacija.

Ni meni nikad nije na Win,7,pokusao apdejt OS-a,ali na Win.8,jeste i st kaze snejks,dugo sam cekao da se vrati.Ako nesto necu da uradim na svom kompu,zasto da mi drugi gura nesto sto nisam hteo.To je problem.Ako je potreban abdejt,onda neka skida za taj OS sto ga imam,a ne da mi ubacuje nesto samovoljno.Nisu ti iz Microsofta sveci pa ajde sad stavi na komp,sta oni hoce.Nek se ....

Kak sam se instalirao? Pa morao te je negdje pitati želiš li? Možda si imao puno otvorenih prozora ili tabova, pa si greskom kliknuo ili tak nešto... Ili na onu ikonu "win 10"... Iskreno, nisam još nigdje pročitao da se win10 sam instalirao...
nisam ni ja - ali se ebi ga instalirao na moj novi laptop preko noći sam od sebe ujutro umesto sedmice krenuo da diže desetku i tada me je pitao da li prihvatam uslove korištenja -šta sam ja odbio i on je tada vratio sedmicu natrag i to je trajalo nekih pola sata , ma da se nije meni desilo ja bih rekao da laže ko ovo piše :roll:

imam legalan win7 dobijen uz lap top.. znaci aktiviran je (valjda)

Imaš li ovu ikonu?

get-windows-10-free-upgrade-icon-100588298-primary.idge.jpg

Klikni na nju i imati ćeš win10 bespatno

mislim da je MS otkada je izbacio win8 krenuo u jako lošem smeru po njih , znači realno gledajući win8 je za tablet računare i za računare sa tač skrinom a win 10 je previše pod kontrolom ms-a , sedmica je bila zadnji windows koji je davao slobodu izbora korisnicima umesto da wndows bude što jednostavniji oni su ga sjebali do daske

Zato preporučujem svakome Linux Mint 17.3 Rosa Cinnamon Edition

cinnamon.jpg

linux-mint.jpg

mislim da je MS otkada je izbacio win8 krenuo u jako lošem smeru po njih , znači realno gledajući win8 je za tablet računare i za računare sa tač skrinom a win 10 je previše pod kontrolom ms-a , sedmica je bila zadnji windows koji je davao slobodu izbora korisnicima umesto da wndows bude što jednostavniji oni su ga sjebali do daske
Tu si 100% u pravu.Sve novije,a sve gore po nas.Ako hoce da zabrane njihove proizvode da se koriste kod nas neka to ukinu odmah da prdjemo na Linux i gotovo.Doduse,ja ga vec imam na jednom HDD-u i obucavam se na Ubuntu 14.04 i ne zalim se dobar OS.Malo treba uci u fore podesavanj,ali imaju njihov forum i ljudi objasne,pa teraj.

Back