Windows 10 problem

• Začetnik teme Začetnik teme lewa9
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lewa9

Početnik
Poruka
4
Da li moze neko da mi pomogne imam problem sa sistemom danas sam pokusao nekoliko puta da instaliram windows
Dakle u cemu se radi kada se podigne sistem posle instalacije ja idem na shut down ali se racunar ne gasi iskljuci se monitor ali cuje se kako radi kuler posle 5 min mi izadje plavi ekran i ispise ovaj problem diver_power_state_failure pa se onda restartuje i podigne sistem :S ili ako ga ne ugasim onda se u nekom trnutku pojavu plavi ekran i ispise mi isto ovo
Na windows 7 radi sve normalno
Hvala na pomoci unapred :-D

Inace ja sam skinuo windows 10 sa microsoft sajta negde u septembru prosle godine narezao na disk i instalirao ga... koristio sam 10-ku negde do januara(radilo sve ok) vratio se na 7 i reko daj opet 10ku i sad nece da radi
Sad cu probati da skinem i da narezem

Poslednja izmena:
Користио сам Вин 10 задњих два месеца, и нека се носе у ку.ац!

Невероватно колико тај Вин 10 терорише хардвер, поготово хард диск, који сваки час након рада неке апликације, по неколико минута терорише хард диск пуним капацитетом!

Па ебо вас патак, зар треба након сваких пар месеци куповати нов комп, конфигурацију?

Da li moze neko da mi pomogne imam problem sa sistemom danas sam pokusao nekoliko puta da instaliram windows
Dakle u cemu se radi kada se podigne sistem posle instalacije ja idem na shut down ali se racunar ne gasi iskljuci se monitor ali cuje se kako radi kuler posle 5 min mi izadje plavi ekran i ispise ovaj problem diver_power_state_failure pa se onda restartuje i podigne sistem :S ili ako ga ne ugasim onda se u nekom trnutku pojavu plavi ekran i ispise mi isto ovo
Na windows 7 radi sve normalno
Hvala na pomoci unapred :-D

Pogledaj ovde, driver_power_state_failure

Back