teresa
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
Ne znam sta da ti kazem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sexuzivo:volim zestok sex i ne mogu da uzivam drugacije - volim tako,nekoliko puta mi se desilo da riba prekine sex jer nisam hteo da "usporim" i naravno vise mi se nije htela javljati ...sad sam u semi sa jednom i rasturam je od qrca kao ni jednu ribu do sad(ne racunam qrve) i nju boli ali kaze da voli i meni je extra al samo sa njom :-(
pitanje kako naci onu koja voli da bude "silovana"?
sexuzivo:***** uska ? ne fantaziraj![]()
bobba:ovaj je tezak slucaj :shock:
Kad_LupimLupim:Jesi trazio preko oglasa?
Ma bilderku nego sta...Neku koja voli da krsi nogama...Kad te stegne ima da uzivas...sexuzivo:kako preko oglasa "hoce li neka devojka..."ne to je trulo a kao sto sam rekao qrve necu da placam ,mozda bih mogao neku bilderku da startujem![]()
Prosto sad vidim da moj zivot nije bio potpun bez ovog foruma prethodnih meseci hahahaaaaaaaaaaaaaneogeo:Pa daj oglas na on trazi nju. Ako su se nashli oni Nemci ljudozderi, naci cesh valjda i ti srodnu dushu...
Uh sto si ti perverzan!sexuzivo:ne vole jer ne mogu da izdrze bol kad ih cepam razumes
sexuzivo:volim zestok sex i ne mogu da uzivam drugacije - volim tako,nekoliko puta mi se desilo da riba prekine sex jer nisam hteo da "usporim" i naravno vise mi se nije htela javljati ...sad sam u semi sa jednom i rasturam je od qrca kao ni jednu ribu do sad(ne racunam qrve) i nju boli ali kaze da voli i meni je extra al samo sa njom :-(
pitanje kako naci onu koja voli da bude "silovana"?
jagodica:a kakav je sex sa qrvom u poredjenju sa obichnom. osim to shto izdrzi do kraja
mozes njih da pitash za savet, sta da popravis, ne mroash da se folirash nesto ; )
dekart1973:Pa evo ti Samanthe. Ona voli baš to što opisuješ, a i upravo je raskinula sa dečkom. Što je lepo kada se mladi ljudi ovako "sretnu".
PS: A inače se, kako kaže, "rastura"!