Wifi repititor

Bombas105

Primećen član
Poruka
572
Ee cao! ::)
Na vikendici nemam internet, ali komsinica blizu mene ima.. Dala mi je wifi sifru,ali mogu se spojiti samo sa prozora.::
Dakle, vidio sam na ebayu ovaj uredjaj.. Zanima me da li ima bolji prijam wifi-a od prijaminka u telefonu i laptopu ,da li bi sa njim mogao u cijeloj prostoriji imati net i kakav je internet kad ide preko repetitora.. Inace ima li ko iskustva sa ovim uredjajem.. Pozdrav

Imas ti wifi repetitore koji su od 500m a imas i one koji bacaju km...
Imas i 50m....

jako usmerena prijemna antena, skoro kao link, a difuzna emisiona antena...
Ali logika ti nije ta...nego da bude kod komsinice

Na prozor brzina downloada je 300 kB/s na torrentu.. Антропос da li imas iskustva ili znas nekog da koristi adapter... Sasasta , da li si isprobavo mod repetitora.. Da uzmem taj ruter i stavim ga na prozor, jer vidim da nije ni skup...

Биће у реду уколико је оптичка видљивост чиста. Уколико постоје одређене препреке, то ће наравно правити проблеме, јер је сигнал склон изобличавању и немогућношћу проласка кроз одређене материјале. То прво размотри, а онда узми неки уређај и пробај како и да ли функционише.

Na prozor brzina downloada je 300 kB/s na torrentu.. Антропос da li imas iskustva ili znas nekog da koristi adapter... Sasasta , da li si isprobavo mod repetitora.. Da uzmem taj ruter i stavim ga na prozor, jer vidim da nije ni skup...

jesam , stvio sam jedan da bude repetitro a sa drugim sam hvatao signal sa njega

radi odlicno

ali posto mi je jak signal nisam imao razloga da ostavim tako jer je ista brzina jedan od 90 ili da oba imaju po 100 posto jacine

Back