Wifi ne radi na ksiaomi telefonu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam običan korisnik da običniji ne može da bude, nekoliko app za posao, kp i polovni automobili i yt. Ad bloker za internet i ništa više. Nema igrica nema socijalnih mreža.

Ali telefon baguje poslednjih par dana ad bloker stalno zamrzava i šalje report.

Tastatura luduje kada kreće nova rečenica posle tačke drnda velika slova pa bude: POZDrav
Telefon je pun bagova kojih je sve više i više. Mislim da je politika ksiaomi telefona da ukoliko ne kupiš tel za 500 evra ima krvi da ti se napijemo.

OPET kinez? Toliko je koštao i ovaj ksiaomi kinez pre pola godine pa za pola godine opet da mi pričate priču kako su svi zadovoljni i da kupim opet kineza za 120 evra sa 5 gb i 128gb?
Ne pada mi na pamet da svakih pola godine dajem 120 evra za novi mobilni telefon.

To je kineska prevara da baguju i gase telefone preko aplikacija i apdejta.

Pa šta da se nadomeste posle 6 meseci telefon krene da zeza. Slično me zezao i telefon kupljen u balkanskoj u slobodnoj prodaji, doduše SPAMOVAO me dok ručno nisam pogasio taj spam za koji je očigledno projektovan telefon. Možda bi radio kako treba da mu upalim taj ksiaomi spam? Tada mi je jeo giga protoka u roku od odmah.

Ti kineski telefoni ne znaš gde su sve šuplji. Ovamo najnoviji procesori okta kore a glave na forumu :lol:

А како је још једна тема отворене од стране Марија прешла од "од проблема са Xioami телефонима са WiFi-ом" којег смо решили прешла у спам и како је цела СВРХА теме постала пљување по кинеским телефонима због силног спама као и решености самог проблема тема иде под КАТАНАЦ.

Тема биће поново отворена ако неко не буде успео да реши проблем са датим решењем! Решење се налази на првој страници! Хвала!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back