Wifi ne radi na ksiaomi telefonu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
81.479
Ne radi wifi. Pre sat vremena je radio otežano i onda se diskonektovao tj sve mreže su nestale. Moram ručno da ugasim i upalim wifi pa onda proradi. Ovo nije prvi put, jednom mi je ovo isto uradio kada sam penjao video na YT i poždrao sav data promet koji imam u paketu.

Screenshot_2021-10-06-20-03-17-189_com.android.settings.jpg
Screenshot_2021-10-06-20-05-00-729_com.android.settings.jpg

Пажња: прво провери да ли имаш интернет у кући.

Решења код мене које увек ради:

Прво решење
1. искључи wifi
2. поновно га укључи
3. ако ти се аутоматски не повеже (што хоће да уради) кликни на жељену мрежу и онда на повежи. Буди ближе рутеру!

На слици колико видим мислим да то треба да урадиш.

Друго решење

- једноставно ресетуј телефон - (код Lenova-a ради)

Треће решење

-обриши мрежу и поново се контектуј (ради 100%!)

То те телефон штити да се не накачиш на неку лошу мрежу (мрежа која стално прекида или има нестабилан или сумњив сигнал) и онда оду подаци. Е да не би до тога дошло блокира привремено приступ тој мрежи. :D

Poslednja izmena:
Normalno da imam pogledaj listu kada restartujem wifi na telefonu pojave se i ostale mreže u zgradi. Vrlo zanimljiva pojava i izuzetno iritantna. Dugo imam ovaj problem tj povremeno se pojavljuje.

Telefon odjednom oslepi tj kao da je isključena mreža na telefonu. Bez najave i upozorenja. Onda ugasim i upalim wifi i sve proradi.

ksiaomi kvalitet
А шта фали ксјаомију? Да су лоши не би били на позицији на којој се налазе.
Интересантно, чим неко од Кинеза угрози његово височанство ејпл, креће негативна кампања. Ено, са Балтика креће Deja Vu прича о шпијунирању, као са Хјуавеијем?
Конкретно, што се тиче овог проблема, ако се не варам, Мариу је ово трећа тема са истим телефоном?
Биће да је нешто друго посреди?
И супруга и ја користимо ксјаоми као и много људи у мом окружењу и нико се не жали. Мени је ово трећи ксјаоми по реду и нисам имао проблема ни са једним, нити ја нити било ко од мени познатих а користе ксјаоми.

Pišem o onome što imam i koristim. Naime ovaj telefon svakodnevno ima gomile apdejtova aplikacija i čim jednu preskočiš app počne da baguje i puca. Sa druge strane čim prođe od kupovine pola godine, te app se polako pune bagovima koji otežavaju rad telefona, koče ga a aplikacije pucaju. Evo od pre par minuta. I zašto nebi pisao o tome svakodnevno? Čemu služe forumi?

App pukne iz čista mira i vrati setovanja na početak, moram ponovo da podesim model automobila i opet da pretražujem. I ovo se dešava stalno poslednjih nedelju dana ili od zadnjeg apdejta ne pratim baš toliko.

Screenshot_2021-10-07-11-17-36-481_com.infostud.android.pa.jpg

Pišem o onome što imam i koristim. Naime ovaj telefon svakodnevno ima gomile apdejtova aplikacija i čim jednu preskočiš app počne da baguje i puca. Sa druge strane čim prođe od kupovine pola godine, te app se polako pune bagovima koji otežavaju rad telefona, koče ga a aplikacije pucaju. Evo od pre par minuta. I zašto nebi pisao o tome svakodnevno? Čemu služe forumi?

App pukne iz čista mira i vrati setovanja na početak, moram ponovo da podesim model automobila i opet da pretražujem. I ovo se dešava stalno poslednjih nedelju dana ili od zadnjeg apdejta ne pratim baš toliko.

Pogledajte prilog 1029877
Brate, batali priču u prazno. Teško ti možemo pomoći na daljinu a ima više stvari koje tvoj primerak čine neupotrebljivim.

Zato ga odnesi u servis, kad je već u garanciji.

Evo sada je zamrzao ekran i tako stajao pola sata pa se restartovao. Logično ni printskrin nisam mogao da napravim. Stvarno je đubre od telefona. To da trčim dok je zamrznut do vipa pa da prijavim kvar? Najbliži vip mi je na 20 minuta brzog hoda na slaviji :think:

Evo sada je zamrzao ekran i tako stajao pola sata pa se restartovao. Logično ni printskrin nisam mogao da napravim. Stvarno je đubre od telefona. To da trčim dok je zamrznut do vipa pa da prijavim kvar? Najbliži vip mi je na 20 minuta brzog hoda na slaviji :think:
Pa ne da trčiš nego ga odneseš i prijaviš im sve što ti taj telefon radi.

U krajnjoj liniji, ako ne mogu da poprave možda možeš dobiti drugi primerak.

U vipu za bilo kakav kvar optužuju da je korisniku telefon ispao u vodu. I ako nije oni ga potope :lol:
Ajde radi kada se restartuje nije sad da uopšte neradi. Davno sam imao neki lg kome je stalno pucao sistem pod garancijom i oni su svaki put ga flešnu, drže telefon u servisu pola meseca i onda mi ga vrate. On tako radi mesec dana pa opet zabaguje. Više sam nemao nego imao telefon :lol:

U vipu za bilo kakav kvar optužuju da je korisniku telefon ispao u vodu. I ako nije oni ga potope :lol:
Ajde radi kada se restartuje nije sad da uopšte neradi. Davno sam imao neki lg kome je stalno pucao sistem pod garancijom i oni su svaki put ga flešnu, drže telefon u servisu pola meseca i onda mi ga vrate. On tako radi mesec dana pa opet zabaguje. Više sam nemao nego imao telefon :lol:
Pa ne vidim šta možeš da izgubiše odnoseći ga u servis. I otkud znaš da će opet da ga dave u vodi? Pa niko im ne bi uzimao tel da sve kvarove tako rešavaju.

Kako god bilo, ništa ti ne rešava ni kukanje, kako Xiaomi ne valja, kad je vidljivo da je neispravan primerak.

Reci im, ja ovo ne mogu da koristim a plaćam rate, to nije u redu dajte mi drugi primerak.

Pa šta znam telefon radi, baguje, ima problem sa memorijom i restartuje se povremeno. Sad kao nema problem sa memorijom pošto sam ga pročistio al je krenuo ko blesav da glavi i restartuje. Ovi iz ksijaomija mi nisu ništa odgovorili evo ima15 dana sigurno.

Pa šta znam telefon radi, baguje, ima problem sa memorijom i restartuje se povremeno. Sad kao nema problem sa memorijom pošto sam ga pročistio al je krenuo ko blesav da glavi i restartuje. Ovi iz ksijaomija mi nisu ništa odgovorili evo ima15 dana sigurno.
Pa neispravan je.

Odnesi ga u VIP tamo si kupio.

A ko još gleda mail koliko vidim servisi imaju kontakt telefone ako nećeš da imaš posla s VIP im.

Screenshot_20211007-145833.png

Ако неко не воли кинезе то је моја супруга, без обзира на то већ више од две године тера шаоми редми 7 (4/64) без икаквих жалби... Притом мобилни не испушта из руку... или разговара или је на нету... Чак је успела да сачува од разбијања екрана што се већ граничи са чудом...
Поента је да или си ти стварно налетео на неки крш примерак или просто негде грешиш у коришћењу....

Ако неко не воли кинезе то је моја супруга, без обзира на то већ више од две године тера шаоми редми 7 (4/64) без икаквих жалби... Притом мобилни не испушта из руку... или разговара или је на нету... Чак је успела да сачува од разбијања екрана што се већ граничи са чудом...
Поента је да или си ти стварно налетео на неки крш примерак или просто негде грешиш у коришћењу....
A nije mali broj ljudi i iz svog iskustva mogu reći. Svi su zadovoljni jer ih neometano služi a platili ih relativno malo.

Ovo prvi put da čujem da nekome ne valja.

У вези xiaomi-ja. Од када се xi чита као ша? То што Кинези не знају правилно или да читају или да пишу а може бити и једно и друго, то је већ њихов проблем. Када правилно напишу шаоми, онда ће се тако и читати. За сада још увек пише ксјаоми.
Што се тиче Марија, ако имаш кинту за ауто, отвори се и купи телефон 6/128гб и нећеш имати проблема.
Ти си купио пеглицу а хоћеш на аутобан?
Неће да може!

У вези xiaomi-ja. Од када се xi чита као ша? То што Кинези не знају правилно или да читају или да пишу а може бити и једно и друго, то је већ њихов проблем. Када правилно напишу шаоми, онда ће се тако и читати. За сада још увек пише ксјаоми.
Што се тиче Марија, ако имаш кинту за ауто, отвори се и купи телефон 6/128гб и нећеш имати проблема.
Ти си купио пеглицу а хоћеш на аутобан?
Неће да може!
Ne mora. Ja imam sličan tel pa za više od godinu dana akanja nemam ni jedan takav problem. Još uvek ne treba svakome 6/128gb telefon.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back