molim pomoc...imam ruter linksys broadband ruter wrt54gl dali na njega mogu hvatati wifi tj da ga spojim sa pc i preko njega hvatam wifi signal hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne nema govora o komsiji nego mislim da me nisi shvatio sta sam htio pitat mada i ja nisam objasnio pravilno,ponavljam, ja koristim wirelles internet (bezicni) znaci na krovu kuce imam antenu(grid valjda se tako zove) i spojio sam je sa AP (valjda akcespoint ) i normalno kablom vezem laptop sa akcespointom i na taj nacin koristim internet.Pitao sam ja prodavca da li je moguce da i laptop koristim bez povezivanja kablom laptopa sa AP i on mi rece da ce dolazit do prekida i bit ce jako spor net valjda sto vec koristim bezicni internet,meni to i nije bas najjasnije pa pitam ovde.Ustvari ako je to i moguce sta mi onda treba jos od opreme da bih na taj nacin koristio net a naravno pre svega WiFi na iphonu.
lepo je čovek napisao da ima grid antenu i AP tako da nije 3g internet 100% , iz AP- ide kabel u laptop pretpostavljam u mrežnu i tu mu je pretpostavljam internet konekcija na PPPOE- sa passwordom.ako se ne varam nissan koristi 'bezicni' tj. 3G internet tako da sumnjam da ce mu standardni router pomoci...
Jos jedno pitanje ali sad nije vezano za moju wireles antenu,pokusao sam da se nakacim na komsijin ruter(rekao mi lozinku,dobar neki komsija) e sad samo u jednoj sobi imam signal koristeci TP link WN 422 G naravno 54Mbps, sad mene zanima da li bih ako uzmem duze kablo (usb produzetak) da li bih gubio na kvalitetu signala ili mozda postoji neka druga kombinacija tipa neki ruter koji bih primao signal od komsije a stajao u toj mojoj sobi i eventualno mozda pojacavao taj signal i slao meni recimo po celoj kuci,pretpostavljam da nije moguce ali pitam.Takodje me zanima da li postoji neki program koji otkljucava sifre uspjesno?
Kupio sam ruter te molim da mi neko pomogne kako to sve da skopcam i da funkcionise,kako idu podesavanja i sl.Znao sam ja da cu ovde naici na ljude koji se razumeju i koji ce mi dat pravu informaciju za ono sto mene zanima.
Kao sto sam rekao koristim wireless pa cu ponoviti,na krovu imam grid antenu na kojoj je kablo od 15 m taj kabl spajam sa AP a dalje AP sa laptopom i to je sva mudrost,znaci treba mi nesto da vise ne spajam laptop kablom a da ne utice na brzinu(kao sto mi prodavac rece da to nece ici kao sa kablom kad povezujem) i naravno da mogu koristiti WiFI na iphonu,ako je to ono sto ste predlozili tj.pojasnili onda dileme vise nema osim da predlozite koji ruter da me prodavac ne zezne,hvala snejks.
Kupio sam ruter te molim da mi neko pomogne kako to sve da skopcam i da funkcionise,kako idu podesavanja i sl.