Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bla bla truc!
... sta ova religija propoveda?
Bez Alistera Kroulija wicca ne bi ni postojala.
.......................................
![]()
![]()
Bez Alistera Kroulija wicca ne bi ni postojala.
Nisam takozvani nego pravi i juče sam održao jedan ritual (crkni od zavisti)A šta misliš ko je Gardneru napisao knjigu, oformio rituale i uputio ga u kult, tzv. "egzorcisto"?
Odgovori, ali obavezno uz napomenu "OZBILJAN POST".![]()
Jel to onaj sto ga je u Egiptu spopao nekakav plajvaz?
Nisam takozvani nego pravi i juče sam održao jedan ritual (crkni od zavisti)![]()
Nisam takozvani nego pravi i juče sam održao jedan ritual (crkni od zavisti)
Trenutno nisam raspoložen za ozbiljne postove...to je samo izuzetno da ja napišem nešto ozbiljno i tad hoću da se to primi kao 100% autoritet i tada ne dozvoljavam forumskim mediokritetima da me zapišavaju, u svim ostalim slučajevima slobodno opljunite po meni.
Baš taj.
Serpente, imas konkurenciju.
Vidi, vidi, vidi... Interesantno!Nemam. Onaj ko egzorcizam posmatra iz ugla konkurencije, prima samo ženske pacijente i nad njima sprovodi ono ...
Koliko ste upoznati sa vesticarenjem tj. Vikom?
Vika je koliko znam neo-paganska religija (ako sam pogresio, ispravite me), mada je ljudi cesto mesaju sa kultom.
Koliko znate o ovoj religiji i sta ova religija propoveda?
Vidi, vidi, vidi... Interesantno!
Ali, to onda znaci da on ne isteruje nego: ......... ?
Znaš koliko bilo koga ovde zabole šta ti 'oćeš?A kad ti se to pokaže, onda psuješ majku i decu korisnicima foruma. Ti si samo još jedan forumski lažov i prevarant, budaletina koju je veoma lako provaliti. Šta ti je trebalo da mi opisuješ "egzorcizam" na PP?
Nemam. Onaj ko egzorcizam posmatra iz ugla konkurencije, prima samo ženske pacijente i nad njima sprovodi ono što bi se moglo okarakterisati kao krivično delo dovođenja u zabludu i krivično delo silovanja je običan šljam i ljudski talog, nikakav "egzorcista".
Time sam proverio koliko si upućen u temu i pokazao si da NISI uopšte upućen.
p.s. drži se ti svoje sankta muerte ali nemoj crne (nemaš ti muuda za nju).
Lako ćemo to utvditi: šta je najvažniji, sine qua non, princip koji egzorcista mora da zna i primeni?
Rekao sam ti već ko i zašto bira SSM. Nigra, ali imaš pamćenje ko zlatna ribica.
Nego, jedva čekam neki tvoj ozbiljan post.![]()
Ako ti se tako sviđa, neka ostane tako. Samo, kad budem komentarisao neki tvoj...ozbiljan post, nemoj meni da psuješ majku i dete u detetu kao što si psovao korisniku TheBladeOfTheLight.
Pa taj tvoj štićenik (ako ti nisi on) je tražio na pp adresu i telefon, da dođe da me prebije, ja mu dadoh a njega (tebe) nema...što se ne javite???![]()
Što bre lažeš da si mi dao? Dao si mi lažan broj koji je nedostupan. Ako si toliko mudo, pošalji mi pravi broj i adresu, pa lepo sve što imaš da kažeš da mi kažeš u oči... a ne kao pičkica da se kriješ iza ekrana dok psuješ i vređaš. Al puko si jer znaš da sve što sam napisao jeste istina, a to je da si običan šarlatan koji se bogati i udovoljava seksualnoj želji na tuđij nesreći.