Wi-Fi u automobilu

Vuk Samotnjak

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.280
:bye:
Pozdrav svima
Ne znam da li ovo ide ovde ili u tehnologiju pa se izvinjavam unapred ako sam pogresio. Gde god da ide, neka kolega @dlugomir prebaci ako treba.

Nego, zanima me da li postoji neki uredjaj koji moze da se uzme kako bi postojala wi-fi konekcija u automobilu ? Razlog sto ovo kazem je sto dosta puta putujem sa bebom pa bi bilo pozeljno da mu pusti neki crtac sa Youtube-a ili tako nesto pa sam mislio ako postoji neki nacin da se to resi posto mislim da su mu DVD-evi postali dosadni a isto tako mislim da je naucio sve pesmice napamet :)

Hvala unapred na svakoj pomoci

Prosao sam to ....
imas dve mogucnosti,
jedna je da na tablet skines i snimis 10-ak crtaca ili pesmica sa youtuba ili sl i to im pustas
menjas sadrzaj svremena na vreme.
a druga je da uzmes paket sa vise neta na mobilnom,
kada podesis youtube na recimo 360p, a za crtace ni ne treba vise :)
mogu da gledaju tako ceo mesec, a da se ne potrosi previse.

Ostaće tema ovde, ali ne znam od čega bi uzimao wi - fi pošto se automobil kreće. Kakva je mogućnost da uzmeš neki neograničeni net za mobilni tamo kod tebe?
Mogucnost postoji ali mi nije nesto sto mi je potrebno ali naravno da to stoji kao alternativa
Ja sam mislio da ima neki uredjaj tipa kao sto je GPS koji satelitskim putem "hvata" internet konekciju

Prosao sam to ....
imas dve mogucnosti,
jedna je da na tablet skines i snimis 10-ak crtaca ili pesmica sa youtuba ili sl i to im pustas
menjas sadrzaj svremena na vreme.

Pa da se svaki drugi dan zezam i da snimam nove crtace ... jok ja :)

Mora ici mobilni net, ne postoji opcija da hvata internet putem satelita ili tako nešto, koliko ja znam. A ako i postoji onda je to nešto užasno skupo.
Ako baš hoćeš wifi u autu, ovo je rješenje. Unutra ide SIM kartica s neograničenim ili s netom s puno GB.

1570720968116.png

Back