Why???

• Začetnik teme Začetnik teme cicka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aha....sad je nesto postalo mnogo moderno biti "veliki hriscanin"...secam se u petom razredu kad smo isli na ekskurziju ja sam bila skoro jedina koja se prekrstila kad je usla u crkvu...a sad, svi su nesto kao Bog bla bla...crkva bla bla...mislim drago je meni sto su oni "pronasli Hrista", ali...

Ernesto_Che:
aha....sad je nesto postalo mnogo moderno biti "veliki hriscanin"...secam se u petom razredu kad smo isli na ekskurziju ja sam bila skoro jedina koja se prekrstila kad je usla u crkvu...a sad, svi su nesto kao Bog bla bla...crkva bla bla...mislim drago je meni sto su oni "pronasli Hrista", ali...
hahaha... klasika... :lol:
Nemoj samo svoje stavove javno iznositi, pokusace da isteraju djavolka iz tebe... :wink:

Vecina njih koji:
* idu svake nedelje u crkvu +
* nose brojanice i velika debla oko vratova (citaj: gigantski krst) +
* uce napamet bibliju +
* govore za sebe da su veeeliki vernici +
* i tako dalje i tako blize

... su psihijatrijski slucajevi... Ovo pricam iz susreta sa tom ,vrstom'. Naime, nekoliko klinaca od 16, 17 godina koji idu na veronauku priznaju da bi zaklali dete neprijatelja iz osvete... -> isecak iz diskusije o II svetskom ratu...
toliko o tome...

btw... nek' se ne uvrede ,istinski' vernici koji se nalaze u gore navedenim stavkama. Zna se o kakvim slucajevima sam pricala... :wink:

uzas?! :shock:
takve stvari jos nisam cula?!
najjaci su takvi moji veliki vernici kada se u jednom trenutku raspomame pa kad krenu da se deru "ubi zakolji ta hrvat ne postoji!" :shock:
gde vam je sad Bog koji je ljubav, majku vam!?

Ernesto_Che:
uzas?! :shock:
takve stvari jos nisam cula?!
najjaci su takvi moji veliki vernici kada se u jednom trenutku raspomame pa kad krenu da se deru "ubi zakolji ta hrvat ne postoji!" :shock:
gde vam je sad Bog koji je ljubav, majku vam!?
bash to... :?
Nemoj im se suprotstavljati... zazalices, veruj mi... :wink:

Ernesto_Che:
Alexandra9:
Flame:
Alexandra9:
klasika... :lol:
Nemoj samo svoje stavove javno iznositi, pokusace da isteraju djavolka iz tebe... :wink:

uhh,ne bi ja njima cutala!u takvim situacijama samo bi bila jos glasnija
Veruj mi... jako lose sam se provela zbog toga... :wink:

a sem toga svojim dernjanjem ne bi nista postigla :wink:
ma nije deranje u pitanju... :wink: U tim glavama je takva praznina, da i najmanji glasic predstavlja ,glasan' govor, u tome je stvar... eho... eho... eho... :lol:

Inace, nisam osoba koja se fizicki nadmece s ,protivnicima'... reci su moje ,oruzje'...
ali cak i to sam prestala da koristim u odbrani od ,njih'... jednostavno... ne vredi... :wink:

Back