Why?

Ja sam protiv da se zene optuzuju zato sto su zene i sto vole muskarca na zenski nacin i protiv sam toga da im muskarci stvaraju utisak da nesto s njima nije u redu.

Zene se uzasavaju praznine. Kada nema kontakta nikakvog...

Kad postave sto s tanjirima, mnoge od njih moraju da stave nesto i na sredinu stola, neko cvece na primer.

Ako joj date redovno odrzavanje u vidu par sms, nema sanse da ce ta zena biti posesivna i kontrolor, osim ako je bolesna... i ne samo to... taj lep tretman ucinice je srecnom i zadovoljnom vezom i vama... a koliko par sms traze vremena? Samo desetak minuta... a dobicete puno zauzvrat - srecnu zenu i licni mir:-D

Proverite:wink:

pa provereno bweeeeeeeeeeeeee :razz::razz::razz::razz:

Pazi ovo: "voleti na zenski nacin":razz::razz::razz::razz:
Nekome ne radi kalendar !!!!!
Jel danas 2007. ili jok ?!?!

A kad ja kazem da je vecina balkanskih pernatih bez unutrasnjeg sadrzaja (citaj: prazna), i kad ja kazem da ne mogu same sa sobom, i da im treba "oslonac" i "odrzavanje" ..... onda debelguze oce da se svadjaju sa slatkim, ljupkim, pametnim Kofiem :razz::razz::razz::razz::razz:
A kad to kaze @Gosca, onda je to "instruction for use"
Read The Fuckin Manual before........
..... i dobicete ono sto ste imali na pocetku, frustriranu nezadovoljnu nesposobnu polovnjacu !

Ma ovde super mesto za zayebanciju

:D:D
Gde si ti? Bas si mi nedostajao...:roll::-D
Zene nisu prazne, vec ne vole prazninu...

Muskarci su doprineli tome sto su zene ogrubele i ohladnele, al ozbiljno, prosto nam namecu da prestanemo da budemo osecajne i da muskarci budu samo sexualni objekat koji cemo lako po potrebi zameniti drugim sexualnim objektom.

Jedno je kad je zena nesigurna, posesivna i zeli da cuje detalje, da kontrolise, a sasvim drugo je kad zene zele tu neku malu paznju, poziv ili sms i to nema veze s nesigurnoscu vec sa ljubavlju i zeljom.

Nisam pricala znaci o proveravanju i preterivanju, vec o paznji... meni je glupo da se neke zene danas stide i odricu toga, jer znaju kako muskarci reaguju.
Neke su po prirodi hladne i ne zele tu vrstu paznje, neke su bile takve pa su to potisnule...

Nebitno. Ko razume shvatice... Ovo sto ja pricam o razlikama u muskom i zenskom nacinu voljenja je najlepse objasnjeno u knjizi Sta je to sto zene zele da muskarci znaju, dr. B.Angelis.

Zene pocinju da lice na muskarce u svemu i mislim da su delom i muskarci tome doprineli. Mislim da ce zene vremenom postajati sve grublje, sve bezosecajnije, sve vise ce biti fokusirane samo na sex i srece ce imati samo oni bolji primerci muskog roda.

Zasto? Delom i zbog toga sto muskarci vise forsiraju "muske osobine" u zeni, umesto da forsiraju njenu zenstvenost.
Uskoro ce zene vama otvarati vrata:lol: Ovde se slazem 100 % sa dr. Dz. Grej koji je radio sa hiljadama parova i danas radi i izvodi takve neke zakljucke.

A to sto zene nazivas polovnjacama, u Srbiji skoro svaka ima bar po pet udvaraca... zene bolje izgledaju od muskaraca i vise vode racuna o sebi...

Danas jos uvek postoje muskarci koji nisu culi za neke kozmeticke preparate, a neobavestenih zena je malo.

Kad prodjem kroz grad mnogo vise vidim lepih i urednih zena, a mnogo vise prljavih ili ruznih muskaraca, a vise puta je i dokazano da zene vise citaju od mnogih muskaraca u Srbiji.

A sto se tice emocija, takodje mislim da se zene mnogo lakse snalaze u oblasti emocija, lakse ce vas sutnuti i preboleti nego vi njih, dok su muskaci u stanju da se muce i zaglave s jednom emocijom dugo, dugo...

Znaci, danas treba pricati o muskim polovnjacama, jer sve ih je vise i to je prosto zabrinjavajuce... dok zene dozivljavaju svoj konacni procvat posle vekovnih nepravdi.

Prija paznja i zenama i muskarcima, rec je samo o tome da nam ne prija preterivanje ili totalno odsustvo paznje od strane osobe do koje nam je stalo.

Gosco, Gosco, Goscice :lol::lol::lol::lol::lol:
sad cu dobro da se zezam i da te citiram, a ti mi kazi jel ti stvarno verujes u to sto pises, ili se i ti zezas ??????

Moram ti kazem iskreno i bez zezanja da Ja ne podrzavam nikakav oblika sexizma, i Muskarce i Zene vidim samo kao ravnopravne Partnere, koji su yebeno uvek u bilo kakvom odnosu, sa yebeno podjednakom odgovornoscu. Jel tako :)
Nemozes da udjes u bilo kakav odnos ako Ti to ne zelis, jel tako :)
I po prostoj racunici, posto vas je dvoje, odgovornost, kao i zasluge se dele 50:50, fifty- fifty, ne li :)
E ako je tako, a tako je jedino moguce i ispravno, i Jedan i Drugi moraju u onih svojih 50% da budu CELE OSOBE. Same sebi dovoljne, sobom zadovoljne :) Je li da je tako :)
Ukoliko nije tako, onda ce neko ko je ostecen, polovan, "neispunjen", bla, bla, bla.... stalno zahtevati nesto, svasta, ... od onog drugog. I opet kazem: pogledaj Komadic Koji Nedostaje.

Medju svojevoljno izabranim parterima nema ljubomore, nema kontrole, svako moze SAMO DA UZIVA U SVOM PARTNERU, da daje i uzima slobodu. I po sto puta ponavljam: u ljubavi i slobodi, nema gornje granice
Oni su ravnopravni partneri, i niko nikome ne otvara vrata. Ko nije sposoban sam sebi da otvori vrata, neka sedi kuci :)
A ako je to izraz paznje, e yebiga ........... Jevtino si se prodala :)

Mnogo sam se uozbiljio, moram da prekinem :razz::razz::razz:

Gosca: A to sto zene nazivas polovnjacama, u Srbiji skoro svaka ima bar po pet udvaraca... zene bolje izgledaju od muskaraca i vise vode racuna o sebi...

Ovo je statisticki netacno. Devojcica ima vise od decaka. Decaci su lepsi pol. Ako ne verujes, ajde da odemo na plazu ? Hoces?
Pa se okreni oko sebe, i videces super ribe, jel da 
I slozicemo se da „super ribe“ uvek imaju manje od 25 godina.
Onda zagledaj kako izgledaju tete preko 30, i decki preko 30. Primetices da se decki i nisu mnogo promenili.
E, sada nadji na plazi tetu preko 40. Ako je i nadjes, neces zeleti da je gledas. Opet ces da primetis da se decki nisu bas promenili. 

Gosca: Danas jos uvek postoje muskarci koji nisu culi za neke kozmeticke preparate, a neobavestenih zena je malo.

Pa o tome ti i pricam. Muskarci su lepsi pol, i nisu im potrebni „preparati“ , dok ove druge stavljaju na sebe sve i svasta,..... i opet tjorak 

Gosca: A sto se tice emocija, takodje mislim da se zene mnogo lakse snalaze u oblasti emocija, lakse ce vas sutnuti i preboleti nego vi njih, dok su muskaci u stanju da se muce i zaglave s jednom emocijom dugo, dugo...

Ovo je luuuuuuuuudo 
Zene o kojima ti pricas naprosto nisu spsobne za emocije, jer im se jos po rodjenju termokauterizuje Centar za Emocije :razz:
Zena kao superiorniji princip ima privilegiju da produzi vrstu, i selekcija je bazirana na RACIONALNOM a ne po emotivnom :razz:
Zamisli da se zenka uda za nekog ko „ima duge noge, i cvrsto dupe“ Nemoguce 

I naravno da ce „lakse preboleti“ jer takvi modeli su kontejneri povrsnih neiskrenih emocija, i nije im nimalo tesko da iste izbace na sledecem cosku, cim ugledaju nesto novo :)

Gosca: Znaci, danas treba pricati o muskim polovnjacama, jer sve ih je vise i to je prosto zabrinjavajuce...
Naravno da ima muskih polovnjaca, ali je to vrsta koja nije infektivna i maligna kao ove druge :)

Ma priznaj da je ovo dobra zayebancija
A sad trk u Lily po nove preparate
:razz::razz::razz::razz::razz:
ps
O sportu, kondiciji, ravnim stomacima, ili daleko bilo plochicama kod sredovecnih zena, necu da guram prst u oko .......
I naravno dodatak:
Smatram se privilegovanim jer sam cesto u drustvu retkih zenskih osoba koje ne pripadaju gore pomenutim modelima :lol:
Blago meni :lol:

Moja drugarica:"Jao, shto me ne cimne! Rekao mi je da se tushira... Kako se to tushira vishe od 20minuta? Pa, mi se cimamo na svakih 15min... Pogledaj kada me je cimnuo! On sigurno radi neshto drugo? Poslala sam mu dve poruke, a on se tushira i dalje! Zashto ne nosi mob sa sobom u kupatilo? Hocu da znam gde je i shta radi... Ne moze on to tako... E, stize mi poruka... Chekaj da vidim... Ide da jede... Jao, bucko moj!"
OMG :roll:

Gosco, Gosco, Goscice :lol::lol::lol::lol::lol:
sad cu dobro da se zezam i da te citiram, a ti mi kazi jel ti stvarno verujes u to sto pises, ili se i ti zezas ??????

Moram ti kazem iskreno i bez zezanja da Ja ne podrzavam nikakav oblika sexizma, i Muskarce i Zene vidim samo kao ravnopravne Partnere, koji su yebeno uvek u bilo kakvom odnosu, sa yebeno podjednakom odgovornoscu. Jel tako :)
Nemozes da udjes u bilo kakav odnos ako Ti to ne zelis, jel tako :)
I po prostoj racunici, posto vas je dvoje, odgovornost, kao i zasluge se dele 50:50, fifty- fifty, ne li :)
E ako je tako, a tako je jedino moguce i ispravno, i Jedan i Drugi moraju u onih svojih 50% da budu CELE OSOBE. Same sebi dovoljne, sobom zadovoljne :) Je li da je tako :)
Ukoliko nije tako, onda ce neko ko je ostecen, polovan, "neispunjen", bla, bla, bla.... stalno zahtevati nesto, svasta, ... od onog drugog. I opet kazem: pogledaj Komadic Koji Nedostaje.

Medju svojevoljno izabranim parterima nema ljubomore, nema kontrole, svako moze SAMO DA UZIVA U SVOM PARTNERU, da daje i uzima slobodu. I po sto puta ponavljam: u ljubavi i slobodi, nema gornje granice
Oni su ravnopravni partneri, i niko nikome ne otvara vrata. Ko nije sposoban sam sebi da otvori vrata, neka sedi kuci :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:lol::lol:

Sta to ti isprica majke ti?:lol: Sizofrenicno zvucis, povezi se malo...:lol::lol:
Ja opet pricam o nekoj normali, a ti o frustracijama.
Ravnopravni jesmo, ali isti nismo.:wink:

Ovo je statisticki netacno. Devojcica ima vise od decaka. Decaci su lepsi pol. Ako ne verujes, ajde da odemo na plazu ? Hoces?

Statisticki je broj decaka i devojcica skoro isti.

Pa o tome ti i pricam. Muskarci su lepsi pol, i nisu im potrebni „preparati“ , dok ove druge stavljaju na sebe sve i svasta,..... i opet tjorak 

Daj, ne lupaj gluposti:lol:.

Zene o kojima ti pricas naprosto nisu spsobne za emocije, jer im se jos po rodjenju termokauterizuje Centar za Emocije :razz:

Ne seseri.:lol:

Zena kao superiorniji princip ima privilegiju da produzi vrstu, i selekcija je bazirana na RACIONALNOM a ne po emotivnom :razz:

Hm.. donekle cu se sloziti:-D

Zamisli da se zenka uda za nekog ko „ima duge noge, i cvrsto dupe“ Nemoguce 

Hehhe... kako je mali naivan:lol::

I naravno da ce „lakse preboleti“ jer takvi modeli su kontejneri povrsnih neiskrenih emocija, i nije im nimalo tesko da iste izbace na sledecem cosku, cim ugledaju nesto novo :)

To iz tebe govori strah od zena koje te rado i cesto napustaju Ok, mozda, mozda:-D
. :-D

Naravno da ima muskih polovnjaca, ali je to vrsta koja nije infektivna i maligna kao ove druge :)

Hahahaha... umrecu...:lol:

Ma priznaj da je ovo dobra zayebancija

Ti si humor, priznajem:lol::lol:

Ja opet pricam o nekoj normali, a ti o frustracijama.

Gocsice pametnice,

o tome i ja pricam:
ono sto je za tebe normalno, za mene je izraz frustriranih nenormalnih osoba :)
Ono sto je za tebe frustracija, za mene je jedini ispravan model :)

Ma sta te briga, Goscice Carice :)
Vidi kakav je dan :)
Idemo napolje :)
Ziva i vesela bila i samo uzivaj :lol::lol::lol::lol::lol:

...мене генерално телефон смара...баш, баш. И смарало би ме када би ме нека цимала неколико пута дневно, ма попиздео бих...ма и сваки дан је много...:roll:
...више бих волео да проведемо дан, два заједно, па да се не чујмо 1 дан нпр...ма и 5 минута да се видимо је боље него да причамо 2 сата...

Back