Which smurf are you?

ja ne znam ni koji sve strumfova ima, ne secam se....jel ima neki ljutko, ne to je kod patuljaka snezaninih....ebem li ga...nisam upamtila kolko ih ima i koje sve osobine, malo sam ih gledala ko klinka nisu mi bili zannimljivi nikad nesto mnogo, nerviralo me sto ona macka nikako da ih pojede, i uvek je zeznu jadna :(

ja ne znam ni koji sve strumfova ima, ne secam se....jel ima neki ljutko, ne to je kod patuljaka snezaninih....ebem li ga...nisam upamtila kolko ih ima i koje sve osobine, malo sam ih gledala ko klinka nisu mi bili zannimljivi nikad nesto mnogo, nerviralo me sto ona macka nikako da ih pojede, i uvek je zeznu jadna :(

Ima i neki strip, šta li...

Ček evo spisak :zcepanje:

http://sr.wikipedia.org/wiki/Штрумфови#.D0.9B.D0.B8.D0.BA.D0.BE.D0.B2.D0.B8

Aj ja sam onda ovaj Snevko :lol:

onda sam mrgud al jos gori jer nemam meko srce za decu strumfove, cak sta vise :lol:
Мргуд је цинична прзница међу Штрумфовима. Његова узречица је „Мрзим (нешто што је неко претходно поменуо)". Мргуд обично има мрзовољан поглед лица. У стриповима, он је првобитно био нормалан Штрумф, који се променио када га је ујела „бзз“ мува. У цртаној серији, Мргуд је одувек био прзница. Упркос својој мрзовољи, Мргуд има меко срце за Бебу Штрумф и Штрумфиће.

Back