Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ajde za pocetak malo prictaj nesto makar na ovom forumu o tome pre nego sto postavis takvo pitanje,jer te cito mrzi da citas pa onda pored mislion tema ti postavis milion i prvu ISTU
Očigledno onda da nisi čitao. Možeš da baciš barem pogled u englesko-srpski rečnik i značenje reči "whey". Mnogi se iznenade kad saznaju šta je, pa onda i ne postavljaju pitanja o štetnosti istog.
Surutka FTW al ako hoces da nabacis masu onda ti treba balansiran unos proteina, ugljanih hidrata ( slozenih ) i ostalih zanimljivih stvarica sa cool imenima
U sustini ovi forumi sluze tome, da neko ko ne zna postavi pitanje otvori temu... ali ne znam zasto, i mene izbezumi kad o necemu pisem i pisem i pisem... i onda neko odmah ispod tog posta, postavi pitanje o tome na sta sam ja upravo odgovorio zbog mrzovolje da se malo raspita, procita i sl...
SAmo ako pomislis na whey vec je gotovo...Cak iako ga nisi ni kupio...A ako pridjes prodavnici blize od 500m, radioaktivna isparenja iz whey-a mogu da ti ostete dnk-a lanac i da ti izraste trece oko ili 7 prstiju na levoj ruci (na desnoj nece ko je desnjak) !
Ne treba se igrati..... JA mrzim te strane reci, ko zna sta je to.....
NAjbolje je parizer nas i pasulj, pa luka pa kajmak, pa krkaj i udri!