WhatsApp uveo nova pravila: Ko ne pristane, ostaje bez naloga

I sta da radis kad instaliras telegraf ako si sam, ako nijedan kontakt ili mozda tek neka zalutala ovca ima telegraf?! Jedino kod njega mi je dobro sto radi i na starim telefonima, ali izbacuje poruku da trebas da ga apdejtujes jer ce prestati sa radom uskoro.
Pa javis i ostalima da neces da koristis watsapp i kupis noviji telefon.Pola sata posla.

I sta da radis kad instaliras telegraf ako si sam, ako nijedan kontakt ili mozda tek neka zalutala ovca ima telegraf?! Jedino kod njega mi je dobro sto radi i na starim telefonima, ali izbacuje poruku da trebas da ga apdejtujes jer ce prestati sa radom uskoro.
Ne boj se preci ce mnogi sigurno.Ja vec imam kontakte na Telegrafu,t.j bili su vec na telegrafu.

Telegram je odlična zamena i daleko bolja i praktičnija. Ruskih ruku delo (Pavel Durov)
Зар ово није политика? Пропагираш Русе?
Ја не фаворизујем ни једне ни друге, само видим да је све постало оруђе геостратешких надгорњавања. У том контексту је и прича о Фб цензури и разним заѕебанцијама,. Шта је то што ради Фб уцењујући кориснике ВАЦАПа него цензура медијски стаљинизам. А иза свега, botom line - опет ЊВ политика.
Колико хиљада Фб налога је угашено у УСА?
Шта је забрана андроида на Хуавеј телефоне?
И онда Трандаифлко прича о политици и њему бришеш коментаре?

Зар ово није политика? Пропагираш Русе?
Ја не фаворизујем ни једне ни друге, само видим да је све постало оруђе геостратешких надгорњавања. У том контексту је и прича о Фб цензури и разним заѕебанцијама,. Шта је то што ради Фб уцењујући кориснике ВАЦАПа него цензура медијски стаљинизам. А иза свега, botom line - опет ЊВ политика.
Колико хиљада Фб налога је угашено у УСА?
Шта је забрана андроида на Хуавеј телефоне?
И онда Трандаифлко прича о политици и њему бришеш коментаре?
Ne, nije politika.

Back