- Poruka
- 41.329
Zar Vajber nije japanski ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar Vajber nije japanski ?
Ne znam ali kod nas ljudi to koriste, what's up je više u EU.Zar Vajber nije japanski ?
Vajber je u vlasnistvu japanske firme RakutenNe znam ali kod nas ljudi to koriste, what's up je više u EU.
Verovatno su napravili barem 90% onoga govanceta preko kojega si ovo napisao!Sta oni prave ?
I sta da radis kad instaliras telegraf ako si sam, ako nijedan kontakt ili mozda tek neka zalutala ovca ima telegraf?! Jedino kod njega mi je dobro sto radi i na starim telefonima, ali izbacuje poruku da trebas da ga apdejtujes jer ce prestati sa radom uskoro.Probaj telegram...
Radi li to na Linuksu?da ponovim.... ljudi prelazite na telegram, 500 miliona vec korisnika ima...radi kao safhausen
Da, Manjaro ima telegram chat.Radi li to na Linuksu?
Pa javis i ostalima da neces da koristis watsapp i kupis noviji telefon.Pola sata posla.I sta da radis kad instaliras telegraf ako si sam, ako nijedan kontakt ili mozda tek neka zalutala ovca ima telegraf?! Jedino kod njega mi je dobro sto radi i na starim telefonima, ali izbacuje poruku da trebas da ga apdejtujes jer ce prestati sa radom uskoro.
Ne boj se preci ce mnogi sigurno.Ja vec imam kontakte na Telegrafu,t.j bili su vec na telegrafu.I sta da radis kad instaliras telegraf ako si sam, ako nijedan kontakt ili mozda tek neka zalutala ovca ima telegraf?! Jedino kod njega mi je dobro sto radi i na starim telefonima, ali izbacuje poruku da trebas da ga apdejtujes jer ce prestati sa radom uskoro.
Зар ово није политика? Пропагираш Русе?Telegram je odlična zamena i daleko bolja i praktičnija. Ruskih ruku delo (Pavel Durov)
Ne, nije politika.Зар ово није политика? Пропагираш Русе?
Ја не фаворизујем ни једне ни друге, само видим да је све постало оруђе геостратешких надгорњавања. У том контексту је и прича о Фб цензури и разним заѕебанцијама,. Шта је то што ради Фб уцењујући кориснике ВАЦАПа него цензура медијски стаљинизам. А иза свега, botom line - опет ЊВ политика.
Колико хиљада Фб налога је угашено у УСА?
Шта је забрана андроида на Хуавеј телефоне?
И онда Трандаифлко прича о политици и њему бришеш коментаре?
Eто и ја мислим да није, али се данас не сме рећи ни да, рецимо, волиш руске класике...Ne, nije politika.
Volim ruske klasike, volim englesku epsku fantastiku (harry potter, gospodar prstenova). Nije važno uopšte.Eто и ја мислим да није, али се данас не сме рећи ни да, рецимо, волиш руске класике...