Wes Anderson

Детуш

Domaćin
Poruka
4.352
Reditelj iz Amerike, koji ne stvara uobicajene holivudske smejurije. Do sada je rezirao sedam dugometraznih i tri kratkometrazna filma.
Poslednji koji sam odgledao je "Moonrise Kingdom" (2012) i zaista je izvanredan.
Ne znam da li ste gledali njegove filmove, ako jeste, dajte vas sud o njegovim filmovima i radu.:super:

ima tu hipstersku estetiku koja bi se mogla tako nazvati danas...a bio je da kazem,hipster prije hipster, tj. bio je svoj....
nekad mi je previse hipsterolik , ali sve u svemu volim tenenbaume, rashmor,fantasticnog mr foxa,darjeeling unlimited ....ovo ostalo ne lgedah
i gotivna mi je ta ekipa koja radi sa njim...

Simpatičan tip. Videla sam četiri filma (Rushmore, Darjeeling, Life Aquatic, Tanenbaums) i nemamo isti smisao za humor, ali nije dosadan, ima dobrih momenata (pogotovo blamovi, nelagodnosti, takve stvari) i radi sa harizmatičnim glumcima koje je uživanje gledati, čak i kada ne razumem šta se dešava u filmu.

Kaže da obožava Bunjuela, zato što je Bunjuel furao svoj fazon bez pardona i zato što svaki njegov film može odmah da se prepozna - do te mere da kada ne zna kako da objasni čudne situacije samo kaže 'bilo je kao u nekom Bunjuelovom filmu' i svi odmah shvate o čemu je reč : ) Pa eto, možda će i on postati takav reditelj, za mlađe generacije. Mislim da ja nikada neću biti veliki obožavalac (mnogo sam konzervativna), ali nije loš, daleko od toga.

Poslednja izmena:
Simpatičan tip. Videla sam četiri filma (Rushmore, Darjeeling, Life Aquatic, Tanenbaums) i nemamo isti smisao za humor, ali nije dosadan, ima dobrih momenata (pogotovo blamovi, nelagodnosti, takve stvari) i radi sa harizmatičnim glumcima koje je uživanje gledati, čak i kada ne razumem šta se dešava u filmu.

Kaže da obožava Bunjuela, zato što je Bunjuel furao svoj fazon bez pardona i zato što svaki njegov film može odmah da se prepozna - do te mere da kada ne zna kako da objasni čudne situacije samo kaže 'bilo je kao u nekom Bunjuelovom filmu' i svi odmah shvate o čemu je reč : ) Pa eto, možda će i on postati takav reditelj, za mlađe generacije. Mislim da ja nikada neću biti veliki obožavalac (mnogo sam konzervativna), ali nije loš, daleko od toga.

Ima svoj stil, dalek od danasnjih rezisera, stvara nesto sto i ne dosnosi veliki novac na blagajnama, ali ko odgleda ne zali, bar sam ja takav utisak do sada stekao.
Preporucujem ti da pogledas Moonrise Kingdom, vec sam kom, po mom misljenju najbolji njegov film...

Slične teme

Back