evo iskopirala sam ,da ne pisem ponovo
"...ma ja budala jos naglasila,hocu da me masira zenska,a ne neki arapin.a tu torturu u spa centru vam nisam ni pricala.ukratko sad i nikad vise.u turskom kupatilu memla na zidovima prst debela,pa dosla neka devojka sa sapunom za ves,pa pocela da me pere,kleci predamnom,pa u detalje.ljudi moji,a grudi mi je prala pola sata.pa posle me i ispirala nekim loncetom,sve trljajuci gde stigne.posle mi pokazala da legnem na neki ko mermerni oltar,tako se meni mucenici cinilo,pa uzela onaj dzak od krompira(sa njim se super ribaju fleke na tepihu),a u njemu je bila neka kao bela majica u kojoj je bilo nesto crno.pa kad poce da me drlja sa tim.strasno,mislila sam da ce mi krv poteci.to je kao piling.pa opet uzela da me pirka sa onim loncetom.pa uzela veliku cetku za farbanje,pa u neko blato,fol alge,pa krenula da me kreci...a kad je to pocelo da se hladi,pa hladna prostorija,ziva sam se smrzla.pa opet pirkanje,a najvise mi pere grudi.ona ne zna engleski,ja ne znam ni francuski ni arapski...sta cu cutim i trpim,a ona se samo smeska...jedva mi dodjosmo do masaze,pa jos u cetiri ruke.dograbile me njih dve,jedna gladi,druga gnjeci,dok mi je jedna golicala stopala,druga mi je cupala kosu.ne pomerila se s mesta ako sam bilo sta preuvelicala.posle dva sata su me pustile da idem i sve se zavrsilo time sto sam otisla u sobu i isplakala se ispod cebeta."