WEISHAUPT

WEI§HAUPT

Ističe se
Banovan
Poruka
2.269
Nije da sam paljevina, ali čisto me zanima ima li ko nešto da kaže na ovo:

Natal Chart.jpg

attachment.php

Имаш јако лошу Венеру и Месец, који су показатељи емотивног потенцијала човека.
Готово да лошију карту по том питању никад нисам видела.

Daj napiši još nešto o tome. Ako već vidiš. Hoćeš da kažeš da ne umem da volim. Hm, koja li te je forumašica nagovorila na ovo? Mislim da znam. A misticizam? Ima li toga. Ajd reci nešto...

Mogu li ja da pokusam? :lol: Ali izgleda mi da nece izaci na dobro, opak si nesto... :neutral:

Imas Mesec u Jarcu, koji je sam po sebi vec los, sve emocije se skrivaju, glumis hladnocu zbog koje ti sam ispastas, da ne kazem odsustvo saosecanja, a i Venera ti je u izgonu, u Ovnu. I prave lose aspekte. Tesko se zadovoljavas, u vezama si nezadovoljan, a rekla bih i da ima problema sa zenama... Moguca su i maltretiranja. Vidim ovde cudne partnere... :-/ Opsesivne... Tesko se prekidaju veze, koje su po pravilu fatalne obicno se lose zavrse. Tvoja majka se mesa u odnose i nezadovoljna je tvojim izborom.

Sklon si izlivima negativne energije. Sklonost depresiji. Mozda tezak zivot majke (sa kojom cini mi se,imas dobru komunikaciju), a i stambeni problemi. Buntovan, imas problema sa autoritetima jer naginjes slobodi. Ne znam kakav ti je odnos sa ljudima, ali cini mi se da nemas bas mnogo prijatelja... Cini mi se i da si inteligentan... i da imas uslove za odlazak u inostranstvo... a tu te ceka neka kradja, cini mi se... :confused: Ne bih iskljucila ni sklonost ka kocki ovde.

Jesi li ateista?

Poslednja izmena:
Ух...ја не умам да увијам у целофане, одмах да ти кажем.
Нико ме ни на шта није наговорио, побогу.

Месец ти је у изгону, па је још у лошем аспекту са својим диспозитором који је такође у изгону, квадрат Венера.
Венера такође у изгону, у квадрату са Сатурном плус у пољу шкорпиона тј. пољу пада.
Све ово скупа да је слику особе коју је некад повредила нека женска особа, одбацила је ( мајка, нека девојка...) и која као последицу тога не воли жене адекватно, да не кажем никако.( волиш их док су ти занимљиве у кревету).
Владар петог поља опет Сатурн...ма све у спиралу.

Венера говори о начину испољавања емоција.Ти умеш да будеш јако романтичан, да одушевиш жену, али мало пута си био искрен у ономе што причаш.

Кад бих покушала да ти тражим излаз за тебе кроз диспозицију, једноставно не бих могла, јер излаза нема.
И Венера и Месец су ти у лошем аспекту са својим владарима, тако да се ту ради, народски речено о ''дуплом голом''.

Ако се ниси оженио, оженићеш се, и што је најбоље то ће бити нека јако фина жена која ће буквално свенути поред тебе.
Дај Боже да налетиш на неку која ће својим аспектима бити заштићена од твојих.

Mogu li ja da pokusam? :lol: Ali izgleda mi da nece izaci na dobro, opak si nesto... :neutral:

Imas Mesec u Jarcu, koji je sam po sebi vec los, sve emocije se skrivaju, glumis hladnocu zbog koje ti sam ispastas, da ne kazem odsustvo saosecanja, a i Venera ti je u izgonu, u Ovnu. I prave lose aspekte. Tesko se zadovoljavas, u vezama si nezadovoljan, a rekla bih i da ima problema sa zenama... Moguca su i maltretiranja. Vidim ovde cudne partnere... :-/ Opsesivne... Tesko se prekidaju veze, koje su po pravilu fatalne obicno se lose zavrse. Tvoja majka se mesa u odnose i nezadovoljna je tvojim izborom.

Sklon si izlivima negativne energije. Sklonost depresiji. Mozda tezak zivot majke (sa kojom cini mi se,imas dobru komunikaciju), a i stambeni problemi. Buntovan, imas problema sa autoritetima jer naginjes slobodi. Ne znam kakav ti je odnos sa ljudima, ali cini mi se da nemas bas mnogo prijatelja... Cini mi se i da si inteligentan... i da imas uslove za odlazak u inostranstvo... a tu te ceka neka kradja, cini mi se... :confused: Ne bih iskljucila ni sklonost ka kocki ovde.

Jesi li ateista?

I sve to vidiš na osnovu onog kruga? Svaka ti čast.

Jesam bogami, umem da budem opak.

Ovo prvo je manje-više tako. Baš tako.

Sklon sam i izlivima negativne energije i depresiji, stalno se nešto selim i seljakam, veoma sam buntovan i iznad svega volim slobodu. Ne poštujem ničiji autoritet. Sklon sam kocki. šta još vidiš? Reci života ti.

Nisam ateista, obožavam Velikog Arhitektu, Neimara svih svetova. Ovo me najviše intrigira. Zašto misliš da sam ateista?

Ух...ја не умам да увијам у целофане, одмах да ти кажем.
Нико ме ни на шта није наговорио, побогу.

Месец ти је у изгону, па је још у лошем аспекту са својим диспозитором који је такође у изгону, квадрат Венера.
Венера такође у изгону, у квадрату са Сатурном плус у пољу шкорпиона тј. пољу пада.
Све ово скупа да је слику особе коју је некад повредила нека женска особа, одбацила је ( мајка, нека девојка...) и која као последицу тога не воли жене адекватно, да не кажем никако.( волиш их док су ти занимљиве у кревету).
Владар петог поља опет Сатурн...ма све у спиралу.

Венера говори о начину испољавања емоција.Ти умеш да будеш јако романтичан, да одушевиш жену, али мало пута си био искрен у ономе што причаш.

Кад бих покушала да ти тражим излаз за тебе кроз диспозицију, једноставно не бих могла, јер излаза нема.
И Венера и Месец су ти у лошем аспекту са својим владарима, тако да се ту ради, народски речено о ''дуплом голом''.

Ако се ниси оженио, оженићеш се, и што је најбоље то ће бити нека јако фина жена која ће буквално свенути поред тебе.
Дај Боже да налетиш на неку која ће својим аспектима бити заштићена од твојих.

I sve to vidiš na osnovu onog kruga? Svaka ti čast.

Ima dosta istine u onome što zboriš, mnogo me je devojaka odbilo bez razloga, ili sam jako komplikovan da bi me razumele pa im je bilo lakše da se udalje... i tako me strahovito povrede. Nisam se oženio, a ne znam ni sa kim bih. Pošteno? Ali zašto diskutujemo samo o parenju? Ima li u ovom krugu još nešto? Recimo, ezoterija, mistika, politika itd...

Да, и искрен си и то сурово искрен.
И то да пишеш, и то се види- владар хороскопа Меркур који се сместио у 9. поље.
Да погађам о чему пишеш?
О љубави.;)
Ти фантастично пишеш и причаш о љубави. :)

Реално, добро си се ти пронашао у писању и сликању.
И баш кроз та два гради каријеру- обавезно кроз оба.Паре ће ти долазити кроз бављење уметношћу.

Мистичне ствари- једина планета коју имаш у углу је управо Нептун, рецимо да бих јој због тога дала значај и да бих тиме објасила твоју потребу за мистеријама...е сад, не знам какво ти је стање у родитељском дому, можда је то одатле потекло....

Sofija. uz duzno postovanje.... Sa ili bez celofana....STA JE I GDE IZLAZ?

Mislim da nije karta slucajno ovde. A i on kao osoba...iz nekog je razloga na ovom svetu...

Sta bi znacila recepcija Meseca i Saturna?
A Mesec jeste u Jarcu ali je u 5.polju?
?

Svaka čast Sofija! Blizu si. Pišem o ljubavi, ali i o ezoteriji; recimo, imam ambiciju da stvorim novo filozofsko-religiozno učenje. I radim na tome. Ajd reci još nešto časti ti.

Sofi, ne verujem da je zbog Neptuna okrenut mistici, nije on bas tako blizu ugla. Pre bih rekla da je zbog dve planete u 8. kuci. Mislim, meni tako izgleda... :lol: I dispozitor njegovog znaka, i vladar 12...

Pomislila sam da si ateista prema jednom aspektu, ali izgleda da Jupiter ipak vise deluje prema 9. nego prema 8. jer volis i filozofiju. A i filozofija bi ti dobro isla, jer ti se Merkur, vladar 10, polja karijere, opet nasao u 9.

A nisi mi odgovorio po pitanju ljudi, da li imas los odnos sa drustvom i sa zenama?
Primetila sam u karti jos nesto, isto bih volela da mi odgovoris jesam li u pravu: da li ti je otac obrazovan ili bar na nekom visokom polozaju?

Imam veoma loš odnos sa ljudima, i to od rođenja. Stalno neki sukobi i nepristajanja na norme društva. Trebalo je da se rodim sa bratom blizancem, ali on je umro na porođaju. Naopako od rođenja; da ne kažem da sam ubio brata i rodio se kao ubica, zakon to ne priznaje. Sa ženama jako teško, jer su me roditelji pogrešno vaspitali; video sam ih u svojoj 7-oj godini kako vode ljubav i to me je poremetilo. Dosta kasno sam stupio u odnose. Otac mi je bio na visokom položaju za vreme Tita, ali ne bih o tome na forumu. I bio je užasan; ponašao se prema meni kao oficir.

Svaka čast Sofija! Blizu si. Pišem o ljubavi, ali i o ezoteriji; recimo, imam ambiciju da stvorim novo filozofsko-religiozno učenje. I radim na tome. Ajd reci još nešto časti ti.
Ма чуј, ти јеси сав револуционаран, али гледајући твоју карту, не бих ти саветовала револуционарне испаде.
Држи се ти уметност, озбиљно ти кажем.
Она ће те умиривати.

Sofi, ne verujem da je zbog Neptuna okrenut mistici, nije on bas tako blizu ugla. Pre bih rekla da je zbog dve planete u 8. kuci. Mislim, meni tako izgleda... :lol: I dispozitor njegovog znaka, i vladar 12...
НећуЖвакуХоћуКусур:hahaha:, тек сам сад прочитала твој ник и умрех од смеха...одличан је! :rotf:

Него, нема он планетЕ, већ планетУ у 8. кући, Венеру , која се уметнула у опозицију са Плутоном, па ајд' и то би могао бити допринос љубљењу мистерија...Сунце му је на изласку из 8. , па га не бих узела превише у обзир.;)

Znači čak ni revolucija u religiji? Pogledaj kakve sam sve teme otvorio na pdf Religija. Niko ne može da mi parira. A koliko u svemu tome ima slobodne volje? Pošto horoskop ukazuje a ne određuje.

Znači čak ni revolucija u religiji? Pogledaj kakve sam sve teme otvorio na pdf Religija. Niko ne može da mi parira. A koliko u svemu tome ima slobodne volje? Pošto horoskop ukazuje a ne određuje.
Колико има слободне воље у томе?
Могу ти дати мој одговор- онолико колико ти је јачи свесни део личности од подсвесног- значи мало.;)

Dobro ti je Merkur aspektiran, na 18* mozes imati uticaj na masu. Sve sto kazes, napises, mislis, ostavi
neki znatan trag na drugima. Izrazavas se pravilno, tj to sto kazes to i mislis.
Al imas puno surove strasti, zelje, i ideja.

Dobro funkcionises kad si sam, u meditaciji. Tu imas intuitivnost, i spoznaje.

Neki tvoji planovi nisu laki, i mozda nisu cisti. ;) Ali planiras, vodjen si idejama.

čisto me zanima ima li ko nešto da kaže na ovo:
Kvadrati simbolizuju energiju i prakticno nema uspeha bez njih.
Medjutim i previse kvadrata i lose dispozicije svedoce o JAKO teskom zivotu.
Odnos mesec/saturn na relaciji 5/11govori o jako malom broju prijatelja, o svadjama, razocarenjima, napustanjima.... bas mi je zao kad ovo vidim.
Venera trigon neptun je totalni idealista u ljubavi s jedne strane, medjutim u ovnu ona ne ume da izabere zenu, a ni mesec u jarcu joj ne moze pomoci:dash:

Savet:
ovo je tezak horoskop. Savetujem sve slicne ljude da se okrenu samospoznaji i uzdizanju kako duhovnih vrednosti (za one koji prate -vladar druge je kako u skorpionskoj kuci, tako i u izgonu jer je u ovnu, a druga ne govori samo o materijalim vrednosima) tako i izgradnji i forsiranju sopstvenih potencijala. Siroti mars je u raku, kao vladar osme kuce srecna sam ako si se.x spoznao, ali on skoro uvek daje muskarce okrenute kucnoj dinamici, koji umesto da muzevnost ispoljavaju kroz spajanje sa zenom, oni pre popravljaju stolice, stekere, raduckaju,.... to je mars koji uludo trosi energiju u domu.

Ako se jos nisi pronasao, pomoc koju mozes dobiti od astrologije za tebe je nemerljiva. Vladar ascendenta je merkur koji je lepo postavljen i u 9om, a na vrhu devete su i sunce i jupiter (njegova prirodna kuca). Treba izvuci korist iz devete kuce -duhovnosti i obrazovanja.

Mnoooogo je energije ovde, pre bih rekla da ces pokrenuti novu sektu nego se bogu okrenuti, medjutim.... poslednja meseceva konjunkcija je sa dalekim neptunom, spoznaja viseg. Prvi mesecev aspekt je aplikaciona opozicija od saturna -restrikcija i nemogucnost spoznaje jer je mesec u izgonu. Sunce kao vladar dvanaeste obasjava tvoj jupiter koji kao vladar cetvrte govori i o kraju... pa ces bar pre njega biti svestan sta si dosao ovde obaviti i da li si uspeo u tome.

Na zalost moj post neces razumeti sada. Tek za koju godinu kada tranzitni pluton dotakne tvoj mesec znaces sta je depresija. Skrhace te zensko (uran ce tada biti na veneri) i imaces poriv da se okrenes materiji (venera je vladar drugog a u polju tudjeg novca je).... tek kad dotaknes dno moci ces da isplivas.

Izvini ako sam zvucala zlokobno nije mi bila namera, prosto.... uverena sam da se i najtezi aspekti prevazilaze i da je svakom data moc da ucini dobro i za sebe i za druge... samo su neki toga svesni ranije, a neki dolaze do tog saznanja po trnovitom putu :heart:

:cmok2:

Колико има слободне воље у томе?
Могу ти дати мој одговор- онолико колико ти је јачи свесни део личности од подсвесног- значи мало.;)

Vidi, teško da bih pristao na to da smo biološke mašine i da ne odgovaramo za svoje postupke. Bilo bi lako reći da imamo vrlo malo slobodne volje. To bi značilo da bismo opravdali zločine najvećih zločinaca time što bismo rekli da im je tako bilo suđeno.

Back