- Poruka
- 2.269
Nije da sam paljevina, ali čisto me zanima ima li ko nešto da kaže na ovo:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu li ja da pokusam?Ali izgleda mi da nece izaci na dobro, opak si nesto...
Imas Mesec u Jarcu, koji je sam po sebi vec los, sve emocije se skrivaju, glumis hladnocu zbog koje ti sam ispastas, da ne kazem odsustvo saosecanja, a i Venera ti je u izgonu, u Ovnu. I prave lose aspekte. Tesko se zadovoljavas, u vezama si nezadovoljan, a rekla bih i da ima problema sa zenama... Moguca su i maltretiranja. Vidim ovde cudne partnere... :-/ Opsesivne... Tesko se prekidaju veze, koje su po pravilu fatalne obicno se lose zavrse. Tvoja majka se mesa u odnose i nezadovoljna je tvojim izborom.
Sklon si izlivima negativne energije. Sklonost depresiji. Mozda tezak zivot majke (sa kojom cini mi se,imas dobru komunikaciju), a i stambeni problemi. Buntovan, imas problema sa autoritetima jer naginjes slobodi. Ne znam kakav ti je odnos sa ljudima, ali cini mi se da nemas bas mnogo prijatelja... Cini mi se i da si inteligentan... i da imas uslove za odlazak u inostranstvo... a tu te ceka neka kradja, cini mi se...Ne bih iskljucila ni sklonost ka kocki ovde.
Jesi li ateista?
Ух...ја не умам да увијам у целофане, одмах да ти кажем.
Нико ме ни на шта није наговорио, побогу.
Месец ти је у изгону, па је још у лошем аспекту са својим диспозитором који је такође у изгону, квадрат Венера.
Венера такође у изгону, у квадрату са Сатурном плус у пољу шкорпиона тј. пољу пада.
Све ово скупа да је слику особе коју је некад повредила нека женска особа, одбацила је ( мајка, нека девојка...) и која као последицу тога не воли жене адекватно, да не кажем никако.( волиш их док су ти занимљиве у кревету).
Владар петог поља опет Сатурн...ма све у спиралу.
Венера говори о начину испољавања емоција.Ти умеш да будеш јако романтичан, да одушевиш жену, али мало пута си био искрен у ономе што причаш.
Кад бих покушала да ти тражим излаз за тебе кроз диспозицију, једноставно не бих могла, јер излаза нема.
И Венера и Месец су ти у лошем аспекту са својим владарима, тако да се ту ради, народски речено о ''дуплом голом''.
Ако се ниси оженио, оженићеш се, и што је најбоље то ће бити нека јако фина жена која ће буквално свенути поред тебе.
Дај Боже да налетиш на неку која ће својим аспектима бити заштићена од твојих.
Ма чуј, ти јеси сав револуционаран, али гледајући твоју карту, не бих ти саветовала револуционарне испаде.Svaka čast Sofija! Blizu si. Pišem o ljubavi, ali i o ezoteriji; recimo, imam ambiciju da stvorim novo filozofsko-religiozno učenje. I radim na tome. Ajd reci još nešto časti ti.
НећуЖвакуХоћуКусурSofi, ne verujem da je zbog Neptuna okrenut mistici, nije on bas tako blizu ugla. Pre bih rekla da je zbog dve planete u 8. kuci. Mislim, meni tako izgleda...I dispozitor njegovog znaka, i vladar 12...
Колико има слободне воље у томе?Znači čak ni revolucija u religiji? Pogledaj kakve sam sve teme otvorio na pdf Religija. Niko ne može da mi parira. A koliko u svemu tome ima slobodne volje? Pošto horoskop ukazuje a ne određuje.
Kvadrati simbolizuju energiju i prakticno nema uspeha bez njih.čisto me zanima ima li ko nešto da kaže na ovo:
Колико има слободне воље у томе?
Могу ти дати мој одговор- онолико колико ти је јачи свесни део личности од подсвесног- значи мало.![]()