Svi zanju da ne volim da mi strani polni organi idu u moje kupatilo, pa mi namerno zapishavaju patos i dasku!
Kada sam bio srednjoshkolac, stanovao sam u soliteru, tj. na 12 spratu. Napijem se jedne prilike, muka mi, sve se vrti oko mene, nema vazduha, upishacu se....zurim na terasu, vadim Djokicu provlachim ga kroz ogradu i pochinjem da pisham sa terase, pravo na glavnu ulicu, mozda sam nekog i popishao, ko zna ???
kasnije je to bila jedna od mojih zabava, sedim sam na terasi, cirkam vino, slusham ziku i pisham po sugradjanima.
Zurka, al' zestoka, svi pijani ko stoka, kraj shkolske godine, devojke se skinule u gace, ludnica....otvaram se prema drushtvu (moja losha osobina u pijankama ) i saopshatvam im da sam "kao samo jednom" pishkio sa terase..
Smeh !!!!!!
Pa shta je toliko smeshno, kao da i vi ne bi slichno uradili ??? Pitam ja.
"Brate, pa zar ne primecujesh da smo nas trojica ispraznili tri paketa Tuborga, a ni jednom ne odosmo u tvoj WC.... pishamo i mi sa terase, videli smo bakicu kako je otvorila kishobran, kao pochinje kisha..."!!!!!
Jedan od mojih izuma je i pranje nogu u WC sholji, posebno leti.
Ja sam josh kao 16 ogodishnjak, naucho drugare da kada dodju kuci, noge, jednu po jednu, ubace u WC sholju i puste vodu, pranje zavrsheno, tek posle mog izuma je bide ushao u shiru upotrebu kod Srba.