WC ŠOLJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budalica 07:
Svi zanju da ne volim da mi strani polni organi idu u moje kupatilo, pa mi namerno zapishavaju patos i dasku!
Kada sam bio srednjoshkolac, stanovao sam u soliteru, tj. na 12 spratu. Napijem se jedne prilike, muka mi, sve se vrti oko mene, nema vazduha, upishacu se....zurim na terasu, vadim Djokicu provlachim ga kroz ogradu i pochinjem da pisham sa terase, pravo na glavnu ulicu, mozda sam nekog i popishao, ko zna ???
kasnije je to bila jedna od mojih zabava, sedim sam na terasi, cirkam vino, slusham ziku i pisham po sugradjanima.
Zurka, al' zestoka, svi pijani ko stoka, kraj shkolske godine, devojke se skinule u gace, ludnica....otvaram se prema drushtvu (moja losha osobina u pijankama ) i saopshatvam im da sam "kao samo jednom" pishkio sa terase..
Smeh !!!!!!
Pa shta je toliko smeshno, kao da i vi ne bi slichno uradili ??? Pitam ja.
"Brate, pa zar ne primecujesh da smo nas trojica ispraznili tri paketa Tuborga, a ni jednom ne odosmo u tvoj WC.... pishamo i mi sa terase, videli smo bakicu kako je otvorila kishobran, kao pochinje kisha..."!!!!!

Jedan od mojih izuma je i pranje nogu u WC sholji, posebno leti.
Ja sam josh kao 16 ogodishnjak, naucho drugare da kada dodju kuci, noge, jednu po jednu, ubace u WC sholju i puste vodu, pranje zavrsheno, tek posle mog izuma je bide ushao u shiru upotrebu kod Srba.

Ma ovaj nas sve tovari :roll: Ma zeza se, nemoguće da neko ovo stvarno uradi.. :roll: nemoguće... :? ili... ma, nemoguće :roll:

Hahahahahahahahahaha
Dok sam citao ovu temu umirao sam od smeha.....
Zaista... ovakvi komentari ne smeju da propadnu..... te bih voleo da neko napise... tj objavi knjigu sa ovim....
Pod nazivom "Krstarica forum - Hronika ljudskog uma"
Verujem da bi to bio najbolji best seller........ definitivno......... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back