- Poruka
- 1.682
Interesantna igrica koja je besplatna na stimu. Naime, igra dosta ljudi gde imamo dva zamka. Svaki pokušava da osvoji zamak ovog drugog tima. Ti volontiraš koji deo posla želiš da radiš. Odbrana, zauzimanje kula (koje dalje bombarduju njegov zamak) i assault ekipa koja on foot prodire kroz njihovu vojsku. Zamkovi imaju baliste na kulama i ulje ako se približe kapiji.
Možete birati ratnika, lekara i carobnjaka od klasa. Možete ih pre igre namestiti da budu unique. Imate oružja, talente itd koje kombinujete tako da dobijete nešto što je po vama najbolje.
Juče sam probao tako da ne znam još uvek kako radi ali sam video da osim moda 1v1 ima i više tima gde se međusobno makljaju. Trenutno mi je to locked.
Možete birati ratnika, lekara i carobnjaka od klasa. Možete ih pre igre namestiti da budu unique. Imate oružja, talente itd koje kombinujete tako da dobijete nešto što je po vama najbolje.
Juče sam probao tako da ne znam još uvek kako radi ali sam video da osim moda 1v1 ima i više tima gde se međusobno makljaju. Trenutno mi je to locked.