Wardrobe full of clothes, but...

Da, dobra organizacija ormana, i odsustvo emotivnosti u odabiru šta nam istinski treba a šta je suvišno otežava ponavlajne situacije i rečenice: Nemam šta da obučem.
Majka mi je kupila one vakuum vreće, te zimske ili letnje stvari (u zavisnosti od sezone) tamo odložim, i pustim da u garderoberu dišu potrebne stvari.
Ujutro manje nered napravim, i manje vremena potrošim na odabir odevne kombinacije.

Da, dobra organizacija ormana, i odsustvo emotivnosti u odabiru šta nam istinski treba a šta je suvišno otežava ponavlajne situacije i rečenice: Nemam šta da obučem.
Majka mi je kupila one vakuum vreće, te zimske ili letnje stvari (u zavisnosti od sezone) tamo odložim, i pustim da u garderoberu dišu potrebne stvari.
Ujutro manje nered napravim, i manje vremena potrošim na odabir odevne kombinacije.

Tek kad izbaciš šta ne nosiš, svesno shvatiš šta imaš da obučeš. :D

Koliko cesto se suocavate sa ovim, khm, "problemom"? :lol:
tumblr_l8jd3xE46M1qbsw0oo1_500_large.jpg

Imam ovaj problem: plakar pun odeće, nema mesta za drugi plakar, ne znam šta sve imam u plakaru, a mrzi me da brkam po njemu i da tražim pa nosim samo ono što prvo uočim. Čini mi se da ću ovaj problem morati uskoro da rešim selidbom.

p.s. Zašto je naslov ove teme na engleskom?

Ja sam preslozila orman da bih mogla lepo da vidim sta imam. I na jedan civiluk po jedna stvar da bi bilo pregledno i uredno. Poredjano prvo haljine, pa sakoi, kosulje...Majce sam drzala u fioci i to sam promenila. Na police u visini ociju, da se vidi sta je sta i da dobijem laksu ideju sta cu da obucem.

Imam ovaj problem: plakar pun odeće, nema mesta za drugi plakar, ne znam šta sve imam u plakaru, a mrzi me da brkam po njemu i da tražim pa nosim samo ono što prvo uočim. Čini mi se da ću ovaj problem morati uskoro da rešim selidbom.

p.s. Zašto je naslov ove teme na engleskom?

Ni iz kog posebnog raloga, eto, naišla sam na baš takvu rečenicu kad sam pretraživala na guglu "fashion quotes". :)

Ja sam preslozila orman da bih mogla lepo da vidim sta imam. I na jedan civiluk po jedna stvar da bi bilo pregledno i uredno. Poredjano prvo haljine, pa sakoi, kosulje...Majce sam drzala u fioci i to sam promenila. Na police u visini ociju, da se vidi sta je sta i da dobijem laksu ideju sta cu da obucem.

Lep način da promeniš ugao gledanja na iste stvari i vidiš ih potpuno drugim očima. Super! :)

O, Bože... Skoro svaki dan... Posebno kad idem pre podne u školu, a prethodno veče nisam spremila šta ću da obučem.
U takvim situacijama često kasnim na prvi čas gunđajući ceo put i nervirajući se.
Činjenica je da treba da osvežim garderobu, ali nikako ne mogu sve odjednom da kupim.
Treba mi makar još jedna kožna jakna, makar još jedne starke i makar 5-6 majčica, kariranih košuljica...
Da ne pominjen nakit. Neko bi rekao da sam mnogo zahtevna osoba, ali bitno je da moja majka zna da ne tražim mnogo...
Ipak i ona nosi neke moje stvari. :lol:

Imam ritual da posle tuširanja uveče spremim i odeću i obuću i kompletno spakujem torbu, pa čak i izdvojim iz nesesera parfem i šminku koju unapred znam da ću koristiti ujutru.

To je odličan način da se bude rasterećen ujutru, obučeš i staviš sve prethodno veče isplanirano.

Pospana ne želim da biram garderobu.

Back