Wamp server problem

rajkec

Aktivan član
Poruka
1.674
capture-1.png

Ukratko ovaj problem mi se javlja kad pokusam da pokrenem wamp. Javljao se i kad sam instalirao, i kad pokusam da pokrenem. Samo se pojavi zuta ikonica pored sata i ne raguje ni na jedan klik. To se desava na laptopu, dok na desktop PC-u mi radi sve perfektno. Treba uskoro da idem na put i da radim neki sajt, a ne mogu ovo da namestim. Ima li ko kakvu ideju kako da resim?

P.S. Pokusao sam razne savete sa neta, i ni jedan nije urodio plodom..

Probaj da pokrenes kao administrator

Postoje i drugi home serveri - XAMP ili Uniform Server

Xamp ne mogu da namestim kako treba, ali sam uspeo da pokrenem Uniform server, samo sto imam problem. Kada prebacim sajt na Uniform Servers, ne mogu da pokrenem sajt. em mora da se dodaje korisnicko ime za mysql, em kad to odradim samo se pojavljuje bela strana i to je to :/

Moj cilj je da ja radim sajt na desktop racunaru do nekog vremena, i onda da sve to prebacim na laptop i da nastavim sa radom kada odem na put. Ne trazim nista vise :D

Xamp ne mogu da namestim kako treba, ali sam uspeo da pokrenem Uniform server, samo sto imam problem. Kada prebacim sajt na Uniform Servers, ne mogu da pokrenem sajt. em mora da se dodaje korisnicko ime za mysql, em kad to odradim samo se pojavljuje bela strana i to je to :/

Moj cilj je da ja radim sajt na desktop racunaru do nekog vremena, i onda da sve to prebacim na laptop i da nastavim sa radom kada odem na put. Ne trazim nista vise :D

Probaj da instaliras NET Framework 4.0 :) i onda pokrenes WAMP

Back