- Poruka
- 3.115
ljudi sta znaci w.a.s.p to je skracenica od cega ?
samo wasp je zivotinja
samo wasp je zivotinja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh tesko pitanje...papajaa:ljudi sta znaci w.a.s.p to je skracenica od cega ?
samo wasp je zivotinja
vala od prvog dela neon god-a nije bolji sigurno , al dobro de, ukusi su razlicitisve u svemu odličan album, pravi heavy metal album, po meni bolji od prethodnih Neon God-ova ... Nisam uzimao u obzir textove pesama jer sam im skoro nabavio pa ih nisam dovoljno prostudirao ... Pohvalio bih produkciju i Blackijev vokal...
Blackie je car, eh kad bi opet došli kod nas... Prošle godine je bila odlična svirka
Пробрљај мало по нету, сигурно има негде да се скине, као задњу опцију имаш myspace , вероватно су ставили да може да се скине нека ... (или набаци unplug на мозилу па украдиPrijatelju, kako da nabavim Best Of od W.A.S.P???
Ako hoces moze neka razmena, imam dosta toga!!
xexe, evo nam Lize pod novim imenom 8)Jeste. Ta grupa je bila jako popularna 80. tih. Ja sam isla na njihove koncerte u Americi i Engleskoj. Sada nisu toliko popularni. Ono sto je bilo karakteristicno za njih je elektronika, koja tada nije bila popularna medju metal bandovima.
Де си праулеру друже стариxexe, evo nam Lize pod novim imenom
!?!?!?!?!??!!Ono sto je bilo karakteristicno za njih je elektronika, koja tada nije bila popularna medju metal bandovima.