VW Golf Mk3

Tesko da ima preko 85 ako nije pumpa dirana .. Imao sam ih bas dosta I 1,9td i 1,9tdi ali pre 20g ...ako hoces savet zameni tog za GTI od 150ks ili VR6 jos bolje pa ga sredi i ostavi oni ce rasti u vrednosti .. Dizeli ne rastu ..

E to sam i ja pre neki dan baš primetio, pored mene G punto sa 1.3 mjt motorom sitno kucka i hekla u leru, bukvalno moraš da se nagneš da bi se uverio jel dizel. Onda preko puta prolazi neki pasat star 4-5 godina lupa štemuje :lol:

Nisi ti cuo 1,6TDI kako radi....u stvari i ne mozes da ga cujes jer radi maltene kao benzinac.
U Oktaviji 2017 koju sam trebao da uzmem je taj motor radio tako da sam morao da dodjem do otvora haube da cujem kako radi.

To neki nov iz salona ovi iz uvoza toliko dreče i lupaju da ti se tresu oči dok stojiš pored auta na ulici. Ali bukvalno ceo vibriraš pakakvi su to motori koja je to praistorija? Šta to realno lupa u motoru?!?? Nema više boš pumpe ili ima?

To neki nov iz salona ovi iz uvoza toliko dreče i lupaju da ti se tresu oči dok stojiš pored auta na ulici. Ali bukvalno ceo vibriraš pakakvi su to motori koja je to praistorija? Šta to realno lupa u motoru?!?? Nema više boš pumpe ili ima?
Ima pumpa.. lupaju km i godine loseg odrzavanja ,kad je dobar on prede..

Back