VW EOS KROV HITNO

nina00

Početnik
Poruka
2
Zdravo svima, molim za pomoc
Da li neko mozda zna kako da resim ovaj problem i o cemu se tu radi...
U pitanju je VW EOS 2007 godiste, hidraulicna pumpa za podizanje krova je juce prestala da radi. Siber se otvara normalno bez ikakvih problema medjutim krov ni da mrdne, a pritom mi daje kontakt na tabli kao kada se krov otvara. Auto imam od prosle godine i do sad je radio bez problema. Moje misljenje je da je mozda doslo do kratkog spoja jer je zbog ovih kisnih dana malo voda prodrela u gepek i sundjer oko pumpe je mokar, ma da mi do sada to nije stvaralo nikakvih problema iako je konstantno bio mokar i voda je stalno prodirala u gepek sto je i uobicajeno za ovaj model auta. Trenutno sam izvadila taj sundjer i ostavila na suncu da se susi, u Nisu sve elektricare sam zvala i niko ne moze da mi pomogne, kome se obratiti?

Hitno :) ...nije nesto sa cin se čovek sreće cesto misiim na EOSa ..jesi li pogledao ima li dovojno ulja u sisemu jel usla voda ,jel ti protisak koji treba da bude normalan . To bi bilo pod 1 .. Samo je mercedes uspeo ds napravi kabtiolet za metalnim krovom da ne pusta vodu ..

I sta bi jel crkla pumpa od vlage ili si se izvukao na nesto manje ..ta pupma je poprolicno skupa 400-500jevreja ..nzn radi li ko u Srbiji reparaciju posto ih nema puno ..ovde hoce 300 jevreja za remont .. Polovne oko 200 a to nije resenje jer crkavaju ..

Back