Vupi Goldberg suspendovana od strane ABC-a zbog komentara o holokaustu

To se i Vupi pitala pa je nadrljala. Pazi se. Sad će jevrejski lobi da krene u lov na tebe z:mrgreen:
čisto pitam, rasprave radi. Meni ni iz džepa ni u džep bilo kojim putem da je to krenulo.
Jedna je stvar negirati da se Holokost desio a druga je da se podmeću neke dubiozne definicije. Svima je jasno da je u pitanju bio genocid, ali rasizam?!?

čisto pitam, rasprave radi. Meni ni iz džepa ni u džep bilo kojim putem da je to krenulo.
Jedna je stvar negirati da se Holokost desio a druga je da se podmeću neke dubiozne definicije. Svima je jasno da je u pitanju bio genocid, ali rasizam?!?
Ona je bar rekla svoje,a sta prenose,kako koriste recenice i prave novi kontekst..to je vec prica za sebe..Bravo Vupi! Sta ce ti ta "namestena" nagrada.

stvar je u tome da su nacisti smatrali Germane za zasebnu i višu rasu. Za njih čak ni Sloveni nisu bili ista rasa kao oni, a kamoli Jevreji. Tako da iz tog ugla može da se kaže da je rasizam...

Back