stugots
Čovek
- Poruka
- 37.286
Srećna godišnjica jednog od najjačih događaja u politici Srbije ikad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(...) Štrajku glađu ministra Vulina, prema našim saznanjima, tokom sutrašnjeg dana i u subotu, planira da se pridruži tridesetak poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije. (...)
Šta bi vi radili da imate ovakvu vlast.Ozbiljno te pitam.U suštini ja znam ali bi želeo potvrdu za svoje mišljenje.Ček, jesam li ja to dobro razumio, aktualni ministar obrane će štrajkati glađu zbog protesta opozicije?
Pa ovo nema ni u Diznilendu...
Ah, da, znaš da su bankrotirali sa "sposobnom" vlašću..U suštini ja znam ali bi želeo potvrdu za svoje mišljenje.
Nisu valjda?Daj molim te ćuti.O socijalnim merama koje primenjuje Hrvatska da zaštiti svoje stanovništvo,o tome se ovde još ni ne zna a kad se sazna onda će da se mašta tek o tome.Na stranu što nemaju ovu opštu sramotu i stid na vlasti koju mi imamo.Ah, da, znaš da su bankrotirali sa "sposobnom" vlašću.
to govori ako je tacno, svakome ko ima mozga, da je narodno nezadovoljstvio jako veliko, da su konferncije o brojakama fingirane, da su lekari popizdeli jer su nezasticeni bas kao sto su u usa i svuda u svetu i to nije samo nasa stvar i najvaznije, spremljen scenario kako ce da se ljaga neodgovornosti prebaciti na one koji govore protiv njih koji mogu mozda jednog dana doziveti sudbinu korona zrtava ali ce onda da im se odaju najvise pocasti... jer ovo je drzava samilosti bez obzira na politicke i ostale razlike.Vidi, mene nije mrzelo da proverim jer ne mogu da verujem da je tako nesto moguce,
ali svi mediji ( Blic incl.) prenose tu vest.
Usput kazu da je on vec nekad to radio ( strajkovao gladju, ne znam sad zbog cega) ali tada nije bio ministar odbrane.
Važno je veliki Srbine da ti dobro znaš kako je u Hrvatskoj i da nas pomno izveštavaš.Nisu valjda?Daj molim te ćuti.O socijalnim merama koje primenjuje Hrvatska da zaštiti svoje stanovništvo,o tome se ovde još ni ne zna a kad se sazna onda će da se mašta tek o tome.Na stranu što nemaju ovu opštu sramotu i stid na vlasti koju mi imamo.
Važno je veliki Srbine da nas je i ova i prošla vlast toliko ojadila i osiromašila,nacionalno i ekonomski ubila da se ponašamo međusobno kao ljudožderi.Važno je veliki Srbine da ti dobro znaš kako je u Hrvatskoj i da nas pomno izveštavaš.