Vulgarno ponašanje

Lele sta je sa mnom.. pa vecinu nabrojanog ne smatram za vulgarno. Sta povezujem sa vulgarnoscu je sve sto mi izaziva gadjenje.. 'otvoreno' zvakanje, dodirivanje intimnih delova.. s preda kao i onih od pozadi, istrazivanje bilo kojeg telesnog otvora, nasrtljivo ponasanje svake kategorije, mislim da bi to bilo to. A da, inace imam strah od previse glasnih ljudi.. i njih svrstavam u vulgarne.
Uh cini mi se ne mogu zaboraviti.. za ruckom, poveo se razgovor o porodjaju.. na sav glas.. "Ja kad sam se poradjala tako sam se is**njala!!!" Onda je usledio histerican smeh. Osvrt, iskljucivo ocima.. :lol: levo-desno.. da.. neduzni ljudi za stolovima dovoljno nesrecni da tada saznaju tu ispovest.. Culi su. A.. zemljo otvori se Isuse sidji i odvedi me. Taj dogadjaj za mene, epitom vulgarnosti.

uh...vecinom sve vec napisano....

vulgarnost :think:
-sehualno uznemiravanje
-ponizavanje
-hvaliti se svojim sehualnim zivotom, iznositi detalje o partnerki/partneru
-zlonamrenost, uvrede
- ironicno izvinjenje
-beskrupulozno uplitanje u neciji zivot, intimu
-likovati nad tudjom nesrecom
-besramno laganje, ponasanje
-psovke kao osnovni recnik..................

vulgarno je isticanje sopstvenih (subjektivno gledano) prednosti pred nekim za koga ste svesni da je tu u manjku, a vezano za pare, sex, porodicne okolnosti
u ponedeljak cu, a nakon uvazenog skupa na kome trebam prisustvovati u subotu, preneti sve sto se desavalo
jedno je sigurno - prostakluka ce biti na pretek

A šta biste rekle da sedite u kafiću sa malo većim društvom i da vas odjednom neko pita : "Kako liže tvoj novi dečko?" :dash: :dash: :dash:

Mislim da je ovo na istom nivou kao i ona što je pričala kako je kakila za vreme porođaja.:dash:

pa ne volim kad se neko gura preko reda i taj fazon... ne volim kad neshto smrdi ali ljudi koji imaju tu situaciju najcesce nisu svesni toga i tu nista ne mozesh... mada imam teoriju da ono sto primetis gadno kod drugih negde imash u sebi kao mogucnost

A šta biste rekle da sedite u kafiću sa malo većim društvom i da vas odjednom neko pita : "Kako liže tvoj novi dečko?" :dash: :dash: :dash:

Mislim da je ovo na istom nivou kao i ona što je pričala kako je kakila za vreme porođaja.:dash:

pa valjda nije, ovo pitanje je neka vrsta provokacije, s kojim ciljem ??

a neko ko prica kako kaki... pa ako je neka tema o porodjaju onda je valjda ok shto je to pricala pretpostavljam da to zanima buduce porodilje i da drugacije gledaju na taj info

e da vulgarna mi je jeftina provokacija
npr teme od jednog forumasa
da li ga olizete(sladoled)
koliki vam je (tv)
da li volite vrucu picu(pizzu)
a najvise se razocaram kad vidim da ljudi odgovaraju na to
Sledeći put kad to primetiš, obavezno nahrani nečistoćom onoga ko to radi!
I meni.
Ili kad neko insistira na dvosmislenim "salama" tog tipa.
I ti isto. Oko za oko, vulgarnost za vulgarnost!

Da ste vi Džejn Ostin, i treba da opišete ženu koja je oličenje vulgarnosti, kako biste to izvele? Pustite mašti na volju

Vulgarna zena iz moje maste je za nijansu jace gradje, ne punija, ili tek ne debela, nego samo koblava, farbano plava sa izrastkom, masne kose, nosi kaubojke, isprane farmerke, kariranu kosulju sa otkopcanim dugmicima da bi sevnuo sparusen dronjav dekolte, pusi cigaru bez filtera,pije na eks, ima razmazanu sminku na ocima, koristi vulgarizme u svakoj recenici,a recenice su proste, ili nakaradno prosto prosirene, i nimfomanka je ili je frigidna, zavisi koliko joj je sparusen dekolte.

Druga vulgarna zena se oblaci mnogo elegantnije, mozda ima i super posao, pariske manire i nabedjenu samouverenost, ali je kucka u genetskom kodu i klici, psuje kad misli da je niko ne cuje, a konstantno psuje u sebi, paranoise bez potrebe i svadljiva je bez potrebe. Nista joj nije sveto i privatno najvise voli da gleda teve programe bez cenzure.

Obe su iz maste, uslovljeno americkim polucasovnim serijama i modern vestern filmovima.
Neki primer iz javnosti?
Daisy of love?

Ahahahahhaahhahahah....:zcepanje:
Ja bih se sa takvim ljudima mogla za.jebavati do ludila...
Meni to uopšte nije vulgarno ako je to pitao neko koga poznajem, neko iz mog društva...

Imam ja drugaricu koja voli da menja tipove... i kad god se nađemo ja je pitam:"I j.ebeš li šta novo ovih dana?":rumenko::mrgreen:

Back