Vukovi Holivuda

Džoan Kolins svedoči u nekoliko minuta o Holivudu i rečima koje joj je uputila Merlin Monro.

Холивуд је једно велико зло! Само се сетите Шерон Стоун и свих врата која су јој била затворена након шлога.

И свих црних прича из тог огавног свега...

Ono što mi je upalo u oči, iz izlaganja Kolinsove, je kako je greota da su ciljevi tih "bosova" Holivuda, u većini ne umetnički.
Kad je navela kako joj nisu dali ulogu za koju je bila idealna jer je došla iz zemlje odakle je pisac, to mi je najviše upalo u oči.
Mlada glumica, željna pravog glumačko-dramskog posla, literature. Nailazi na odlučujućeg lika koji je zove na razgovor u kupatilo!

kako dzoan odudara od danasnje `elite`, to je toliko danas tesko pojmiti! :D prvo sto sam primetio u klipu je njena savrsena dikcija. :D da se odusevis... :cool:
nije potpuna istina ono za godine, muskarce i vino...isto vazi i za zene. ;):) sam topik je pretuzan i daje na razmisljanje sta je stvarno, a sta fasada, i na kakve se to zapravo zapekle zupcanike industrija snova oslanja..:eek: uz pravo pitanje kako je moguce da u takvim uslovima uopste i funkcionise...:think:super tema.:ok:

Back