Vukova diploma za osnovce (2011.)

Potpuno se slažem. Ali neki stariji neobrazovani ljudi dižu u nebesa dete sa Vukovom diplomom, kao da je ono osvojilo nagradu na nekom velikom takmičenju. I tako, kada vide dete sa Vukovom diplomom, oni pomisle:" Jao, pa ovaj zna sve živo!" Ja mislim da Vukovu diplomu ne treba ukinuti, već promeniti uslove za dobijanje iste i ono što se dobija uz nju.
EDIT: Stoti post jeeee!!!

Jedni pitanje!

Moja drugarica je u sedmom i sestom kao i u petom imala sve petice , ima sanse da bude vukovac, ali ima jedan problem. U sestom je imala cetvorku iz informatike i bivsi razredni joj je rekao da ne moze biti vukovac! Ona jeste imala prosek 5,00, jer informatika ne ulazi u prosek, pa nju zanima da li ona moze biti vukovac??

Ja cu biti vukovac, ali ne vidim nista u tome, imam diplome sa 2 takmicenja?? Sada mi je cilj da budem djak generacije :) hahahahah.. Da li uticu skolska takmicenja na odabir Djaka generacije!

Imam sve petice od 5-8

Diplomu sa opstinskog i okruznog iz informatike i ucesce na republickom, 1. mesto i na opstinskom i na okruznom
Diplomu sa opstinskog takmicenja iz tehnickog
Prvo mesto na skolskom takmicenju iz biologije, iz hemije 3, srpski 15 bodova i na skolskom i na opstinskom, ucesce na konkursima iz srpskog jezika, idem na dodatnu iz biologije, tehnickog, informatike, hemije, matematike, engleskog jezika!!!

Ja sam bila ucenik generacije i dobih tu Vukovu dipl...
Imala sam prva mesta do petog razreda na svim mogucim takmicenjima, ali, posle nisam isla na takmicenja.. Na kraju su mi napisali neku diplomu kao za uspeh iz muzickog i dali mi Vukovu diplomu.. Tako da mislim da ces dobiti diplomu i bez takmicenja...
Racuna se od sestog razreda...

Jedni pitanje!

Moja drugarica je u sedmom i sestom kao i u petom imala sve petice , ima sanse da bude vukovac, ali ima jedan problem. U sestom je imala cetvorku iz informatike i bivsi razredni joj je rekao da ne moze biti vukovac! Ona jeste imala prosek 5,00, jer informatika ne ulazi u prosek, pa nju zanima da li ona moze biti vukovac??

Ja cu biti vukovac, ali ne vidim nista u tome, imam diplome sa 2 takmicenja?? Sada mi je cilj da budem djak generacije :) hahahahah.. Da li uticu skolska takmicenja na odabir Djaka generacije!
Zavisi koliko vas ima koji ste 5.00, jer, djak generacije je onaj koji je najbolji u proseku, tako da djak generacije moze da bude onaj koji je 3.00, ako nema boljih proseka u generaciji.. Ako vas ima nekoliko, svaka diploma je bitna...

Aco kakva ti je konkurencija?
Meni se desilo da sedim na nastavničkom veću gde je u jednom odeljenju bilo deset! vukovaca a u druga tri odeljenja po troje. Elem, neka devojka je TOLIKO iskakala iz proseka, nahvališe je svi samo tako, da su svi entuzijastično glasali za nju.
Izgleda da je bila neka vrsta mladog lidera, sama je organizovala ove ostale da se okupe i uče zajedno pa je zato bilo toliko vukovaca u odeljenju.
U drugoj školi se povelo pitanje da li je uopšte neophodno proglasiti đaka generacije, jer se niko baš nije isticao. Ispostavilo se da mora. Onda su uzeli čoveka sa prosekom 5.00.

Ja mislim da na izbor đaka generacije najviše utiču diplome (što viši rang takmičenja-to bolje)!
Bejah u užem izboru za đaka generacije sa još jednim drugom, međutim on je imao više nagrada od mene, pa je izabran za đaka generacije.
Posle nastavničkog većanja, nastavnik tehničkog obrazovanja mi je prišao i rekao da je to "većanje" trajalo sat duže nego što je trebalo i da je on sa još nekolicinom,
uprkos svemu, glasao za mene! Meni je to bilo više nego dovoljno! Mislim da se bolje ne bih osećala ni da sam dobila tu laskavu titulu. :zaljubljena:

Zato, bez brige dobićete vi ono što zaslužujete kad-tad. Samo se trudite i radite.
Svaki uporan čovek doživi svoj pravi vrhunac, bilo u osnovnoj ili srednjoj školi, ili na fakultetu :)

Ovako da li moze da utice i broj republickih takmicenja na diplomu DJAKA GENERACIJE.. slusajte situaciju

Nas je troje koji cemo uci u konkurenciju za djaka generacije!!!

evo oznacicu nas sa X, Y, Z. ja cu biti Z

osoba X ima dve diplome, iz biologije i hemije, isao na republicko takmicenje iz hemije
osoba Y ima tri diplome, iz engleskog, matematike, hemije, isao na republicko iz hemije
osoba Z tj. ja. diplome iz informatike, tehnickog, DVA REPUBLICKA TAKMICENJA, iz informatike i tehnickog i pohvala iz hemije i biologije

Aco kakva ti je konkurencija?
Meni se desilo da sedim na nastavničkom veću gde je u jednom odeljenju bilo deset! vukovaca a u druga tri odeljenja po troje. Elem, neka devojka je TOLIKO iskakala iz proseka, nahvališe je svi samo tako, da su svi entuzijastično glasali za nju.
Izgleda da je bila neka vrsta mladog lidera, sama je organizovala ove ostale da se okupe i uče zajedno pa je zato bilo toliko vukovaca u odeljenju.
U drugoj školi se povelo pitanje da li je uopšte neophodno proglasiti đaka generacije, jer se niko baš nije isticao. Ispostavilo se da mora. Onda su uzeli čoveka sa prosekom 5.00.

Ovako konkurencija:

moja drugarica iz odeljenja, ali ona nema sanse da bude djak generacije zato sto nema diplome sa takmicenja, ovako:

nas je troje koji smo u konkurenciji, evo oznacicu nas sa X, Y, Z ja cu biti Z

X ima diplome iz biologije hemije i ucesce na republickom iz hemije
Y ima diplome iz engleskog, matematike, hemije, ucesce na republickom iz hemije
Z, tj ja, diplome iz informatike, tehnickog i dva republicka takmicenja, iz informatike i tehnickog, i pohvale iz biologije i hemije, kao i iz srpskog jezika na nekom konkursu!!!

Back