krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Izvinjavam se Trinitty, nisam videla tvoj post.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećeš je dobiti ako nemaš jedno od tri prva mesta bar na opštinskom takmičenju iz nekog predmeta. Moja ćerka je prošle godine nije dobila.
A i to je bas krajnje glupo.
Vukova diploma ti samo daje prednost pri upisu ako sa neki imas jednak broj bodova.
Zavisi koliko vas ima koji ste 5.00, jer, djak generacije je onaj koji je najbolji u proseku, tako da djak generacije moze da bude onaj koji je 3.00, ako nema boljih proseka u generaciji.. Ako vas ima nekoliko, svaka diploma je bitna...Jedni pitanje!
Moja drugarica je u sedmom i sestom kao i u petom imala sve petice , ima sanse da bude vukovac, ali ima jedan problem. U sestom je imala cetvorku iz informatike i bivsi razredni joj je rekao da ne moze biti vukovac! Ona jeste imala prosek 5,00, jer informatika ne ulazi u prosek, pa nju zanima da li ona moze biti vukovac??
Ja cu biti vukovac, ali ne vidim nista u tome, imam diplome sa 2 takmicenja?? Sada mi je cilj da budem djak generacijehahahahah.. Da li uticu skolska takmicenja na odabir Djaka generacije!
Aco kakva ti je konkurencija?
Meni se desilo da sedim na nastavničkom veću gde je u jednom odeljenju bilo deset! vukovaca a u druga tri odeljenja po troje. Elem, neka devojka je TOLIKO iskakala iz proseka, nahvališe je svi samo tako, da su svi entuzijastično glasali za nju.
Izgleda da je bila neka vrsta mladog lidera, sama je organizovala ove ostale da se okupe i uče zajedno pa je zato bilo toliko vukovaca u odeljenju.
U drugoj školi se povelo pitanje da li je uopšte neophodno proglasiti đaka generacije, jer se niko baš nije isticao. Ispostavilo se da mora. Onda su uzeli čoveka sa prosekom 5.00.