Vukodlaci u mom mestu.

Aleksandar.1864

Početnik
Poruka
1
Pozdrav svima,naime kao sto vidite u naslovu moje teme,tvrdim da u mom mestu svake noci vrsljaju vukodlaci.Svake noci se cuju urlici koji nisu ni priblizno slicni nekom vuku ili drugim zivotinjama,vec nekoliko nedelja idem nocu po okolnim putevima koji su okruzeni njivama,i jedene noci kada sam izlazio sa prijateljom iz jedne njive,videli smo stvorenje 3m veliko sa velikim rukama ili ti njegovim prednjim rukama kako zuri i gleda u nas,nas pogled na njim je trajao dobrih par sekundi,rekao sam prijatelju ma zajebi ti ovo,bezimo odavde,vukodlak je krenuo za nama da trci velikom brzinom ali smo mi vec tada utekli i usli u selo,ne znam zasto nije usao sa nama i nastavio da nas juri,ali kapiram verovatno da nije hteo da se razotkrije ili tako nesto....

Ma..ne..
Oni su samo kosti ..
Ovo glavno sam ja obavila,,
p4VJHkd.png

Pozdrav svima,naime kao sto vidite u naslovu moje teme,tvrdim da u mom mestu svake noci vrsljaju vukodlaci.Svake noci se cuju urlici koji nisu ni priblizno slicni nekom vuku ili drugim zivotinjama,vec nekoliko nedelja idem nocu po okolnim putevima koji su okruzeni njivama,i jedene noci kada sam izlazio sa prijateljom iz jedne njive,videli smo stvorenje 3m veliko sa velikim rukama ili ti njegovim prednjim rukama kako zuri i gleda u nas,nas pogled na njim je trajao dobrih par sekundi,rekao sam prijatelju ma zajebi ti ovo,bezimo odavde,vukodlak je krenuo za nama da trci velikom brzinom ali smo mi vec tada utekli i usli u selo,ne znam zasto nije usao sa nama i nastavio da nas juri,ali kapiram verovatno da nije hteo da se razotkrije ili tako nesto....
Prvi put na LSD-u?

Brte, koliko je gram? vidim da je kvaliteta roba ;)

Legende o vukodlacima u Srbiji postoje jos od 14-og veka, mnogo ranije nego sto se LSD pojavio u Srbiji. Vukodlaci u Srbiji se povezuju za pomracenjem Sunca jer stari Srbi, kao i ostali narodi, nisu znali za ravnjanje nebeskih tela i sta zaista uzrokuje pomracenje Meseca i Sunca, pa su to pripisivali natprirodnim silama. Srbi su tada verovali da pomracenje uzrokuju vukodlaci koji "grizu" Sunce. Iako je u pitanju folklor, sujeverje i legenda to ne objasnjava odakle Srbi znaju za vukodlake, jer je ocigledno da ako su Srbi u 14 veku pripisivali pomracenje vukodlacima, znali su za vukodlake i pre 14-og veka, dakle mnogo ranije pre Petra Blagojevica, Save Savanovica i vampira. Istina, o likanima je pisao jos Heradotle u staroj Grckoj pa mozda i odatle potice folklor o vukodlacima u Srbiji.
Bez ralike da li se Aleksandar sali ili je ozbiljan, Aleksandar nije opisao nesto novo sto se nije desilo pre negde u svetu pa i u Srbiji. Ovakvih prica o vukodlacima ili skinwalkerima i ocevidaca koji su videli "nesto", ima po celom svetu. Medju indijancima i drugim stanovnicima na rancevima i rezervatima Jute i Montane u Americi, ocevici susreta sa vukodlacima se javljaju i dan danas. Ali niko te ocevice ne ismeva zbog toga, vec se takve price primaju sa zanimanjem i interesovanjem.TV kanali History i Discovery su puni emisija o "skinwalker" rancevima, bicima koji se pretvaraju u vuka i slicnim natprirodnim dogadjajima na osnovu prica ocevidaca i te emisije su veoma popularne.

the empire strikes back chewie GIF by Star Wars

Moj brat je video nešto slično pre par godina,kako prelazi neosvetljeni deo puta. Samo što on kaže da je to bilo visoko,dlakavo ali je imalo kopite a ne šape. I to je samo prešlo put,ušlo u njivu i nestalo. Šta je to bilo,nemam pojma.
Verovatno goatman, čovek-jarac, skinwalker. Zna da se preruši u ljude i imitira ih.
Ako je verovati internetu a ne znam što mu ne bi verovali.

Back