Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to mislis "deluje mi"-jesi citao ili nisi? >ako nisi onda zaista nemas pravo glasaDeluje mi kao teško srranje.....
Zovu ga "Ruski Konan". Zovu ga i "Slovenski Gospodar Prstenova". Marija Semjonova, autor, stvaranjem ove knjige pokrenula je zanr koji se zove slovenska fantastika. Ubacila je brojne elemente Slovenskih verovanja, obicaja i mitologije, mada ima i primesa drugih kultura.
Vukodav je prica o poslednjem ratniku iz roda Sivog Psa.
![]()
Postoji pet delova:
Vukodav (1995)
Vukodav: Pravo na dvoboj (1996)
Vukodav: Alem-kamen (2000)
Vukodav: Znamenje puta (2003)
Vukodav: Dijamantske gore (2003)
Da li ste citali? Da li vam se dopalo? Kakvo je vase misljenje?
Ja svoje primerke cekam da doputuju, ali sam davno citala prvi deo i secam se da sam bila odusevljena.
Otisla sam unazad do 11-te strane i Vukodava nije bilo. Ako ponavljam temu - sorry.
Kako to mislis "deluje mi"-jesi citao ili nisi? >ako nisi onda zaista nemas pravo glasa
Zovu ga "Ruski Konan". Zovu ga i "Slovenski Gospodar Prstenova". Marija Semjonova, autor, stvaranjem ove knjige pokrenula je zanr koji se zove slovenska fantastika. Ubacila je brojne elemente Slovenskih verovanja, obicaja i mitologije, mada ima i primesa drugih kultura.
Vukodav je prica o poslednjem ratniku iz roda Sivog Psa.
![]()
Postoji pet delova:
Vukodav (1995)
Vukodav: Pravo na dvoboj (1996)
Vukodav: Alem-kamen (2000)
Vukodav: Znamenje puta (2003)
Vukodav: Dijamantske gore (2003)
Da li ste citali? Da li vam se dopalo? Kakvo je vase misljenje?
Ja svoje primerke cekam da doputuju, ali sam davno citala prvi deo i secam se da sam bila odusevljena.
Otisla sam unazad do 11-te strane i Vukodava nije bilo. Ako ponavljam temu - sorry.
Deluje mi kao teško srranje.....
To je po meni,djelo izraz slovenske mitologije, sa dobrom idejom...
Naravno, ljubav i neka agonija je uvijek u pozadini glavnog lika...
Žao mi je, što film po meni, nije bolje ispao ...
Iako mi se serijal dopao, više mi se dopadaju druga djela i autori, poput Rotfusa, Sandersona itd... Ali to je stvar ukusa itd..
![]()
Кад већ спомену Ротфуса, шта би са Квоутом? о.О
Не могу да ишчекам нови део . . .
Извињавам се што сам скренуо са теме, али иовако није превише живахна![]()
Slažem se, da nije živahna ...
Prije bi trebalo da se otvori novi pod(forum), vezano za Rothfus
sa, jer to djelo zasluzuje, a I dobar je prevod...
Nece prije 2014-god, mislim da se zove The Doors of Stone...
Makar ima drugih pisaca u medjuvremenu...
![]()