Vuk u jagnjecoj kozi?

-Seat Ibiza Cupra 1,8T ili 1,9 TDI 180ks i 160 ks
-Seat Leon 2.0 TFSI 200 ks
-Citroen Saxo 1,6 VTS 120 ks
-Fiat Stilo 1,9 M-jet 150 ks
-Rover 25 1,8 16V 160 ks
-Skoda Oktavia RS
-Toyota Corolla 1,8 16V T-Sport 192 ks
-Honda Civic 2.0 16V Type R 200 ks

Najbolji primer po meni. . .

bmw-1m-coupe-01.jpg

Mada ni ovi nisu nista gori primeri. . .

8878-01.jpg

DSC0595.jpg

BMW_M5_E28_Minervablau.jpg

Mercedes W124 500E
Mercedes W211 420CDI
oba naoicigled izgledaju obicno,a ispod haube se krije zivotinja od motora,kod prvog je benzinac a drugog dizel.

Pogotovu onaj prvi. . . Zvercuga ipo. . . Jesi li ti pre par godina imao taj W124 ili neki drugi? Sad pokusavam da se setim koji je bio, ali ne znam ali se secam da je bio taman, i da je imao neki hrom na branicima. . .

Pa vuk u jagnjecoj kozi svakako nije neki BMW i Mercedes jer od takvog auta uvek ljudi ocekuju da ima i performanse zbog marke :)

Vuk u jagnjecoj kozi moze da bude neki na izgled klasican/obican auto ali sa jakim motorom i sportskim vesanjem.

Evo ova Fica je klasican primer vuka u jagnjecoj kozi :mrgreen:

Jeste Tihi svaki od njih je u startu ozbiljna masina, ali te sto smo Master i ja postavili su bas to. Izgledaju obicno i nista posebno, a zapravo spadaju u neke od najboljih automobila svog vremena. Jedino 1M ima drugacije branike i 4 izduvne cevi pa se izdvaja od ostatka serije 1, dok svi ostali auti po spoljasnjem izgledu u odnosu na obican auto imaju samo drugaciju znacku i to je otprilike to. . .

Ne verujem da Tihi nije prepoznao Peglicu na snimku koji je okacio!!!:zblesav:
Ficu ko ne prepozna taj ga nikad nije ni vozio i samim tim ne zna sta je dobar auto.z:mrgreen:
A sto se tice teme i automobila potpuno normalnog izgleda a da je vuk u jagnjecoj kozi onda je to definitivno Saab 9-5 2,3 Aero sa svojih 250 fabrickih konja i ubrzanjem od 6,9s do 100 km/h.Jos kad se cipne ode opusteno preko 300 ks a tek tada mogu da zamislim sta radi.

A 200 + quattro do 100 stize za 6.6 :) Brzi je. Ne verujem da moze da se postigne 300 ks samo chipom, taj motor je vec poprilicno napregnut.

EDIT

Nadjoh katalog RS chip tuninga, kazu max 280 ks, a cena chipa 500 evra.

Poslednja izmena:
Moze ,moze i to proveri na Saab forumu koji je veoma fin forum i nema prepucavanja kao na nekim forumima.
Moj Saab 9-5 2.0T sa 150 ks ide na 230 ks samo sa chipom a poenta je sto Saab ima veoma potentne motore i moze da ide na mnogo konja vise od ostalih automobila i to zbog turbine. Pogledajte sta se izvlaci i saabovog motora a znajte da su i ostali nasvirani.

Naravno da se moze uraditi ali mora se imati u vidu da je Saab tezak preko 1,5 tone a na kraj krajeva nije on nacipovan a da su ostali fabrikana.
U stok verziji on kida kako ide i delje vecinu a pritom se vozis u limuzini koja je bas lepa za voznju a kosta smesne pare i ne upada u oci.

Back