Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
Dakle, koji bi se automobili uklopili u gornji opis? Naizgled obican auto, mozda i limuzina s 4 vrata, a cupa asfalt. Nesto sto se moze priustiti u nasim uslovima, a da nema veze s wagenima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mercedes W124 500E
Mercedes W211 420CDI
oba naoicigled izgledaju obicno,a ispod haube se krije zivotinja od motora,kod prvog je benzinac a drugog dizel.
Imao sam W124 300EPogotovu onaj prvi. . . Zvercuga ipo. . . Jesi li ti pre par godina imao taj W124 ili neki drugi? Sad pokusavam da se setim koji je bio, ali ne znam ali se secam da je bio taman, i da je imao neki hrom na branicima. . .
Dakle, koji bi se automobili uklopili u gornji opis? Naizgled obican auto, mozda i limuzina s 4 vrata, a cupa asfalt. Nesto sto se moze priustiti u nasim uslovima, a da nema veze s wagenima.
[Ne_Vazim_Se];27003083:Subaru Forester
pre bih rekao da ima 1500 ksOvo je vec ozbiljan tuning, vredan nekoliko desetina hiljada evra, a mozda i stotku. Realno, ovako nesto se moze uraditi na svakom autu. Recimo Golf mk2 sa 920 hp
Moram priznati da mi se ova varijanta sa Saabom najvise svidja, bas je ono sto sam trazio, neupadljiva limuzina a moze da podivlja ako treba.
Jesu skupi saabovi za odrzavanje?