Hepi ti brtdej!1972:Danas mi je rođendan srećan mi bio!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hepi ti brtdej!1972:Danas mi je rođendan srećan mi bio!
Pa kult srpskih ratnika,najvise Obilica,najzivljiji je bio u Crnoj Gori...opet pravis otklon i pljujes po svojim zemljacima...Pipo Vaso Ozro Kraso Oto:Pa dobro. Ja ću novu, a ti se drži lažne, mitomanske. Drtži se turskog vezira Kraljević Marka, drži se nikad postojećih srpskih vitezova Srđe Zlopogleđe, Strahin Bana, Kobilića, ti se toga drži niko ti ne brani da vjeruješ u stare provjerene bajke i slične budalaštine.
Ma oni su samo iskoristili to sto je bio jako ukorenjen u narodu...Pipo Vaso Ozro Kraso Oto:Da, uveli su ga Njegoš i Nikola, u cilju srpčenja Crnogoraca.
Pa vi mu dodjete neki rodjaci...i on je iz Kuca...Paljah38:Prijatelju samo da ti kazem da je odgovor koji si trazio sve vreme bio tu! Niko od njih zapravo nije upravu! Poreklo Crnogoraca je prvi put zabelezeno cak 7000 godina pre homo-sapiensa,Crnogorci su misteriozno sleteli iz svemira letećim tanjirem u regionu koji i danas naseljavaju,da ne preteram hocu da ti kazem da mi je zao sto nisi hteo da ukljucis vise od 10% mozga kad si razmisljao o svom poreklu i sto olako prihvatas neke teorije ljudi kojima su pare i politika prece od cinjenica i istorije,dozvoli mi da ti ja kao predstavnik Kuča kažem da se grdno varaš i da se za pogrešne stvari busaš u grudi. Ako misliš da su ti Hrvati bliži od Srba kojima i sam pripadaš a to nikad nećeš shvatiti,ako misliš da je Crna Gora država koja je nikla kao pečurka i ako misliš da njena posebnost i odvojenost znači da nema veze sa Srbijom grdno se varaš a ja zaista ne mogu ništa osim da te sažaljevam jer ne postoji taj dokaz koji potvrdjuje činjenice koje ti iznosiš.
Pa sta ako su primili pravoslavlje,nisu promenili Boga...Pipo Vaso Ozro Kraso Oto:Smiješne gluposti. Ovaj lik je pobrkao religiju i narodnost, za njega je to isto, a religija nema nikakve veze sa narodnošću.Nemanjići su donijeli pravoslavlje u Duklju, a Turci islam u Bosnu, jesu li Bošnjaci Turci?
I to govori jedan Kuč, čiji su preci prije par stotina godina primili pravoslavlje, pposljednje crnogorsko pleme koje je primilo pravoslavlje, a prije toga su preko 1000 godina bili katolici!!!
Tužno i jadno.
Vaso Kraso Oto Pipo Ozro:Ako će raditi sve u skladu sa Beogradom, onda biće.
Montezuma:...ne postoji narod sa dve istorije...
... jel to znaci da za 50 godina srbi u republici srpskoj vise nece biti srbi???
OGRANICEN SI K'O LAVOR
Pipo Vaso Ozro Kraso Oto:Pa dobro. Ja ću novu, a ti se drži lažne, mitomanske. Drtži se turskog vezira Kraljević Marka, drži se nikad postojećih srpskih vitezova Srđe Zlopogleđe, Strahin Bana, Kobilića, ti se toga drži niko ti ne brani da vjeruješ u stare provjerene bajke i slične budalaštine.