Vuk Drašković: Ponoviće se istorijsko "ne" iz 1948. i ishod će biti isti

Ја бих прво обезбедио снабдевање гасом, па бих се онда јуначио.

Нисмо ми Исланд или Малта, па да можемо по нашој жељи.

Као да Руси не знају да ми не можемо практично ништа?
Као да запад не зна да ћемо ми ући у Нато само ако нас исти порази на бојном пољу и окупира?

Сумануто је наметање Натоа као нечега што има везе са миром и сличним стварима.

Више земаља по Европи би имало велику корист од ЕУ, али нас тамо не пуштају, односно штап је толико дугачак да се шаргарепа ни не види. Албанија је ушла у Нато, па не видим да живе боље. Македонија је чак и име променила и... ништа. Бугари су их забетонирали у месту. Македонија ће бити уништена, али за то никога није брига.
Чак ћу да похвалим Отворени Балкан - сарадња три земље којима се смучило да чекају годоа. Економија изнад свега, а не рат изнад свега.
Evo vidiš da ste lagali da vam ruski narod daje džabe energente

Sezona grejanja odložena

izvini, asocijacija........cim mi neko pomene americke brodove, avione....ja odmah pred sobom vidim unistene gradove, pobijenu decu, .......Srbije, Sirije, Libije, Avganistana, Vijetnama, Iraka, Ukrajine, Jemena, Koreje, Kambodze..........
Pošalji onog pametnijeg od sebe, što je imao IQ 9 a isto pisao s tog naloga...........on je zaradio 100 rubalja.............

Evo vidiš da ste lagali da vam ruski narod daje džabe energente

Sezona grejanja odložena
Мало лажеш а мало измишљаш, твој проблем.

Гас се користи и за друге ствари, не само за загревање. Имамо "занимљив" избор између "све остало" (углавном за привреду) и грејања станова.
Изгледа да смо се одлучили за привреду, барем за сада.

Цена гаса нам је нешто виша него раније, имамо уговорене количине које можемо да имамо по уговореној цени. Ако ћемо више, онда плаћамо слободну комерцијалну цену. Нешто попут три тарифе за струју - између прве две није толика разлика, али када уђеш у црвено, онда туку са ценама. Једино што је садашња разлика на гасу још и већа.

Мало лажеш а мало измишљаш, твој проблем.

Гас се користи и за друге ствари, не само за загревање. Имамо "занимљив" избор између "све остало" (углавном за привреду) и грејања станова.
Изгледа да смо се одлучили за привреду, барем за сада.

Цена гаса нам је нешто виша него раније, имамо уговорене количине које можемо да имамо по уговореној цени. Ако ћемо више, онда плаћамо слободну комерцијалну цену. Нешто попут три тарифе за струју - између прве две није толика разлика, али када уђеш у црвено, онда туку са ценама. Једино што је садашња разлика на гасу још и већа.
Ne lažem, ovde je mesecima bila priča kako će se Belac smrznuti, a SNS-ovac uživati

Kad ono, već isključeno grejanje i pre prvog dana

Ne lažem, ovde je mesecima bila priča kako će se Belac smrznuti, a SNS-ovac uživati

Kad ono, već isključeno grejanje i pre prvog dana
Не знам како успеваш да мислиш да ја имам било шта са вођиним клепетањем.

Ја сам монархиста и гласам за опозицију, мада имам разне примедбе на много ствари. Највећа је наравно примедба на систем који власт врши, на успостављање вође. Пробај то да преведеш на немачки, па да видиш шта ће да искочи. А требало би да ти буде јасно на кога мислим... Том гњавежу сам за већ ко зна колико година име поменуо тек пар пута, само кад сам морао.

Ја бих прво обезбедио снабдевање гасом, па бих се онда јуначио.

Нисмо ми Исланд или Малта, па да можемо по нашој жељи.

Као да Руси не знају да ми не можемо практично ништа?
Као да запад не зна да ћемо ми ући у Нато само ако нас исти порази на бојном пољу и окупира?

Сумануто је наметање Натоа као нечега што има везе са миром и сличним стварима.

Више земаља по Европи би имало велику корист од ЕУ, али нас тамо не пуштају, односно штап је толико дугачак да се шаргарепа ни не види. Албанија је ушла у Нато, па не видим да живе боље. Македонија је чак и име променила и... ништа. Бугари су их забетонирали у месту. Македонија ће бити уништена, али за то никога није брига.
Чак ћу да похвалим Отворени Балкан - сарадња три земље којима се смучило да чекају годоа. Економија изнад свега, а не рат изнад свега.

Postoje dve nacina da udjes u EU. Jedan je da sledis primer sposobnih zemalja koje su ispunile uslove i normalno usle a drugi je da te uvuku kao slepca zarad geopolitickih interesa.

Da smo mi sledili prvi primer, usli bi u paketu sa Hrvatskom 2013. Ali, mi umesto da smo ispunjavali uslove, otvarali i zatvarali poglavlja, gradili institucije, uskladjivali zakone, iskorenjivali sistemsku korupciju i podsticali vladavinu prava, mi smo se okrenuli politici 4 stuba, i Kosovo i EU zamlacivanjima i skliznuli u diktaturu, gde 2022. godine nemamo vladu 6 meseci i ne vidimo nista lose u tome. Ali je EU kriva jer oni nas nece, a bas cudno sto nas nece i te druge zemlje iz tvog primera koje cekaju godoa.

Postoje dve nacina da udjes u EU. Jedan je da sledis primer sposobnih zemalja koje su ispunile uslove i normalno usle a drugi je da te uvuku kao slepca zarad geopolitickih interesa.

Da smo mi sledili prvi primer, usli bi u paketu sa Hrvatskom 2013. Ali, mi umesto da smo ispunjavali uslove, otvarali i zatvarali poglavlja, gradili institucije, uskladjivali zakone, iskorenjivali sistemsku korupciju i podsticali vladavinu prava, mi smo se okrenuli politici 4 stuba, i Kosovo i EU zamlacivanjima i skliznuli u diktaturu, gde 2022. godine nemamo vladu 6 meseci i ne vidimo nista lose u tome. Ali je EU kriva jer oni nas nece, a bas cudno sto nas nece i te druge zemlje iz tvog primera koje cekaju godoa.
И Европљанима је јасно да овде неће пронаћи политичара који би потписао самосталност КиМ и остао жив након тога.
Па ипак, на томе се прилично инсистира.

За мене је једначина врло једноставна - учињено је да је Нато најважнија ствар, а ЕУ није.
Нато неће изградити институције јер је то војска. Војска не уређује правосуђе, законе, институције итд.

У Нато и ЕУ су све земље за које се сматра да су неопходне за рат... погоди са киме...

Sve je to lepo i sve je u pravu, samo što ovde nema niko mooda da to kaže Rusima. A trebao bi. Sad je istorijska prilika da se otrgnemo od njih.
Мислим да је крајње време да схватиомо да Русија и СССР ние иста ствар и не може да се мери истим аршином.СССР су створили непријатељи Русије :rtfm:

Мислим да је крајње време да схватиомо да Русија и СССР ние иста ствар и не може да се мери истим аршином.СССР су створили непријатељи Русије :rtfm:
Shvatili smo da Putin želi obnovu SSSR koji je zapravo bio proširena Rusija, da se ne lažemo.

Shvatili smo da Putin želi obnovu SSSR koji je zapravo bio proširena Rusija, da se ne lažemo.
Да се не лажемо такође СССР је био смрт Русије.Тако је и замишљан у главама оних који са златом натовареним вагонима послали Лењина да у току светског рата диже револуцију у Русији. :rtfm:

Back