Vuk Bojović laže oko napada vuka na dete

U tvojim očima napada nije bilo. U mojim - jeste.
Čak i da uzmemo u obzir da ljudi vide ono što žele da vide, postavlja se pitanje kako je to videlo i doživelo dvogodišnje dete. Zoološki vrt nije mesto na koje ljudi vode decu da bi ih prepustili vukovima da se igraju (sa) njima.

Da, ljudi različito mogu da dožive situaciju sa snimka. Oni koji imaju iskustvo sa psima, znaju da to nije bio napad, oni koji pasa plaše u tome vide nešto strašno. Ali neka sud o tome odluči, postoji razlog za pokretanje slučaja, to je činjenica.
Na sreću, dvogodišnje dete se verovatno i ne seća ovog slučaja, usotalom da li iko od nas ima bilo kakave sećanje pre pete ili šeste godine? Teško.
Takođe se slažem sa Borkom da bi stanje u Zoo vrtu moralo da bude mnogo bolje, i pored svakodnevnih poboljšanja po pitanju uređivanja kaveza. meni smeta ona bara na kraju Zoo vrta, koja bi trebala da bude jezerce, valjda? Zar je teško odvojiti malo para i angažovati stručnjaka da im reši kvalitetnu filtraciju vode?
O samom Bojoviću nemam visoko mišljenje, ne doživljavam direktora Zoo vrta kao osobu koje je stalno u kafiću (svaki put kad smo bili u vrtu, on je sedeo se ekipom u kafiću pored kaveza sa papagajima) već nekoga ko stalno obilazi životinje i zaposlene i vodi taj vrt.

Čuo sam da je u 2.sv. ratu ( 1941. ili 1944. ?) bombama pogođen i ZOO,
da su neke životinje pobegle ...

Ne znam kako se to završilo ?

Najlepši i najveći tigar koga sam u životu video zvao se Princ,
i nije imao zadnje šape !
Kažu da je sam sebi pojeo šape za vreme bombardovanja 1999.
Da li je to tačno ?
A ti ne bi bežao?
To je bilo bombardovanje i ne može da se poredi

stvar je ovde jasna.vuk nije smeo biti van kaveza dok je zooloski vrt otvoren.

zooloski vrt treba da omoguci posetiocima sigurno razgledanje i obilazak a zivotinjama sto ugodniji zivot i hranu bez mogucnosti mesanja posetioca i zivotinja.

ovde to nije ispostovano i nema opravdanja.
Ма ту нема спора само да ли је овај проблем баш толики да се диже толика дрека.

Ма ту нема спора само да ли је овај проблем баш толики да се диже толика дрека.

mislim da treba .neko nije uradio svoj posao ,lagao nakon toga i treba da snosi kaznu.

stvarno je dosta bilo gledanja kroz prste pa ajde ovo je sitno pa onda ajde ovo je malo krupnije ali smo gledali kroz prste onome za ono i drzava nam puce kao zvecka.

niko ne radi svoj posao kako treba zato nam se gluposti i ponavljaju.i ova poplava .ako je pre dvadeset godina nesto poplavljeno trebalo je nasipe podici za pola metra ,metar a ne nadati se neponavljanju.

Da, ljudi različito mogu da dožive situaciju sa snimka. Oni koji imaju iskustvo sa psima, znaju da to nije bio napad, oni koji pasa plaše u tome vide nešto strašno. Ali neka sud o tome odluči, postoji razlog za pokretanje slučaja, to je činjenica.
Na sreću, dvogodišnje dete se verovatno i ne seća ovog slučaja, usotalom da li iko od nas ima bilo kakave sećanje pre pete ili šeste godine? Teško.
Takođe se slažem sa Borkom da bi stanje u Zoo vrtu moralo da bude mnogo bolje, i pored svakodnevnih poboljšanja po pitanju uređivanja kaveza. meni smeta ona bara na kraju Zoo vrta, koja bi trebala da bude jezerce, valjda? Zar je teško odvojiti malo para i angažovati stručnjaka da im reši kvalitetnu filtraciju vode?
O samom Bojoviću nemam visoko mišljenje, ne doživljavam direktora Zoo vrta kao osobu koje je stalno u kafiću (svaki put kad smo bili u vrtu, on je sedeo se ekipom u kafiću pored kaveza sa papagajima) već nekoga ko stalno obilazi životinje i zaposlene i vodi taj vrt.

:lol:

Imam iskustva sa psima više od 2 decenije.
Ali imam malo iskustva i sa vukovima, pa tvrdim da jeste bio napad. ;)

Uzgred, Vuk je sebi dozvolio još jednu laž, a to je:
U istoriji, od Hrista i ranije, nije zabeleženo da je divlji vuk napao čoveka, a kamoli pitomi. U lice nek me pljune onaj koji to dokaže -
http://www.kurir-info.rs/vuk-bojovi...-napao-dete-snimak-je-namesten-clanak-1361109

A Vikipedija kaže ovako (mada ne mora Viki, ima dovoljno drugih relevantnih izvora)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wolf_attacks
http://en.wikipedia.org/wiki/Wolf_attacks_on_humans

Ako to nije znao, sramota što je na mestu direktora zoo vrta.
Ako svesno laže, opet sramota.

Ne znam, moj pas nikad nije nikoga napao. :)
Ali ovde se vidi da napada nije bilo, jer se zna šta to znači. Svko ko je video kako izgleda tako nešto, zna o čemu pišem. Napad psa ne prolazi bez povreda, napad vuka je mnogostruko opasniji. Ni dete, ni oni ljudi okolo ne bi bili bez ozbiljnih povreda.

Ali ovde se vidi da napada nije bilo, jer se zna šta to znači. Svko ko je video kako izgleda tako nešto, zna o čemu pišem. Napad psa ne prolazi bez povreda, napad vuka je mnogostruko opasniji. Ni dete, ni oni ljudi okolo ne bi bili bez ozbiljnih povreda.

Чекај, сад родитељи тог детета треба да буду задовољни објашњењем да је вук заправо хтео само да се игра?

Ma covece, to j sve totalno minorno, ja ne shvatam cemu ovoliki cirkus?
Valjda je to sve zato sto Bojovica zele da smene pa da postave nekog Sinisu Malog ( Velikog) pa ce taj ZOO da bude isti kao sto
je bio i pre Bojovica. Znacilo bi to da ce nam EU narediti da ga zatvorimo.

Чекај, сад родитељи тог детета треба да буду задовољни објашњењем да је вук заправо хтео само да се игра?

Ne, treba da tuže Zoo vrt, pa neka sudija na osnvu snimka i iskaza donese presudu. Ali je činjenica da posledica nije bilo, jer nije bilo ni napada, ali propusta u radu Zoo vrta ima. Zbog toga bi morali da odgovaraju.

- - - - - - - - - -

Ma covece, to j sve totalno minorno, ja ne shvatam cemu ovoliki cirkus?
Valjda je to sve zato sto Bojovica zele da smene pa da postave nekog Sinisu Malog ( Velikog) pa ce taj ZOO da bude isti kao sto
je bio i pre Bojovica. Znacilo bi to da ce nam EU narediti da ga zatvorimo.

I treba da ga smene, previše je tu pustio korenje, a nije u pitanju n jegova privatna firma. Hvala mu na svemu učinjenom i neučinjenom, neka sad neko drugi dođe i proba da radi taj posao stručno. Ali da nije apotekar, pilot, slikar ili oficir, već neko iz struke, ko poznaje životinje.

Ne, treba da tuže Zoo vrt, pa neka sudija na osnvu snimka i iskaza donese presudu. Ali je činjenica da posledica nije bilo, jer nije bilo ni napada, ali propusta u radu Zoo vrta ima. Zbog toga bi morali da odgovaraju.

Како није било напада? Вук је скочио на дете и повукао га себи. То што је није угризао за леђа него је закачио јакну не мења ствар.

Povukao ga, upravo tako. Nije ga ugrizao ili pokidao. Pustio ga je čim su ljudi krenuli ka njemu, sav zbunjen. Činjenica je da je Zoo vrt kriv što je uopšte došlo do toga, ali nije bilo napada, na sreću, jer bi posledice u suprotnom bile strašne. Da li je neko gledao kako izgleda jedan ugriz vuka, kad ga je pas napao? Jedan ugriz i kraj. nema dalje. Ogromnu moć imaju te čeljusti.

Back