S shubidubi Obećava Poruka 68 29.09.2007. u 23:41 - vudu..lajkjudu? #76 Iz krajine jedna vlaaajnaaa srce mi je zalomilaaa oj nino nino niiinooo
klara_m Aktivan član Poruka 1.846 30.09.2007. u 00:40 - vudu..lajkjudu? #77 Zefirra: Za Vlaine mogu samo da kazem da im skidam kapu i da drzim podalje dragog. ...ostale treba da budu srecne sto ja imam dragog... Kliknite za proširenje... Hoćeš reći svima bi momke preotela, a da li bi imala za tu famoznu kartu i ostale troškove :razz:
Zefirra: Za Vlaine mogu samo da kazem da im skidam kapu i da drzim podalje dragog. ...ostale treba da budu srecne sto ja imam dragog... Kliknite za proširenje... Hoćeš reći svima bi momke preotela, a da li bi imala za tu famoznu kartu i ostale troškove :razz:
Warden_Assasin Ističe se Poruka 2.391 30.09.2007. u 09:50 - vudu..lajkjudu? #78 Verujem samo u magiju zavodjenja... ne u te gluposti... ko veruje i ta njesra, njemu ce se i desiti...
Verujem samo u magiju zavodjenja... ne u te gluposti... ko veruje i ta njesra, njemu ce se i desiti...